ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΗ Τρόμος!

Tζιχαντιστές και τζιχαντίστριες του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμες να καταλάβουν τον ΑΝΤ1 που χρωστάει 170 εκατομμύρια ευρώ.
Ακόμη κι αν ο Τσίπρας-λέμε τώρα-επιχειρήσει να τα βρει με τον Κυριακού οι ατιμασμένοι από τα ρεπορτάζ του Ρογκάκου, του Κούρου και της Χούκλη οπαδοί του κόμματος δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Την πρώτη κιόλας εβδομάδα ένα τάγμα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ντου στον ΑΝΤ1 και θα μπουκάρει κατευθείαν στο λογιστήριο.

Χωρίς καμμία διάθεση υπερβολής ο πόλεμος πού δέχθηκε το  Mega  από τον ΣΥΡΙΖΑ τού προκάλεσε σχεδόν ανήκεστο βλάβη, αν σκεφθείτε ότι αποκεφαλίσθηκε ο πρώην διευθυντής ειδήσεων Παναγιωτόπουλος, έφυγε ο Τσίμας, έφυγε και επέστρεψε η Τρέμη και το κανάλι δείχνει σαν ζαλισμένο κοτόπουλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά την συμπεριφορά του ΑΝΤ1 με τον Τσίπρα να τα χώνει στον δημοσιογράφο Τσακίρη.

Οι καναλάρχες που χρωστάνε την έχουν άσχημα με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς πίσω από το μειλίχιο χαμόγελο του Αλέξη κρύβεται ένας αδίστακτος μακελάρης που θα τούς κατάσχει τις τηλεοπτικές συχνότητες στις οποίες ασελγούν και θα τις δώσει στον Γιώργο τον Κουρή.

Ο Γιώργος θα διώξει με τις κλωτσιές τους μνημονιακούς συντάκτες του ΑΝΤ1 και θα μετατρέψει το κανάλι σε αγροτικό.

Θα το λέει Περγαμόντο TV με διευθυντή τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος θα πάρει έτσι εκδίκηση για την απόλυσή του από τον Κυριακού.

Ο Παναγιωτόπουλος βρίσκει πάντα στέγη στον Γιώργο Κουρή κάθε φορά που επιστρέφει στην δημοσιογραφία μετά από την σπουδαία προσφορά του στη πολιτική.


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.