ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Μανταρίνι: Προστάτης της υγείας!!



Tο μανταρίνι, αποτελεί πραγματική «ασπίδα» απέναντι σε δεκάδες ασθένειες και λοιμώξεις.
Η συχνή κατανάλωσή του, προστατεύει τον οργανισμό από τα κοινά κρυολογήματα και τη γρίπη ενώ η ισχυρή δράση του, καταπολεμά και σοβαρότερες ασθένειες.
Σύμφωνα με μελέτες, η κατανάλωση μανταρινιού, μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να προσβληθεί κάποιος από εγκεφαλικό, καρδιακή προσβολή, διαβήτη, αρτιοσκλήρυνση ή διάφορα είδη καρκίνου. Ωστόσο, οι προληπτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες, δεν σταματούν εδώ. Έχει αποδειχθεί, πως το μανταρίνι επιταχύνει τις λειτουργίες της πέψης και γι’ αυτό αποτελεί ένα πρώτης τάξεως επιδόρπιο ενώ η δράση του είναι και ηρεμιστική-καταπραϋντική και γι’ αυτό καταπολεμά τις αϋπνίες και χαρίζει έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.
Επίσης, το μανταρίνι, είναι ένα φρούτο με ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στην όραση, βελτιώνοντάς την.Τέλος, το μανταρίνι, καταπολεμά την αρθρίτιδα και ενδυναμώνει τα οστά, χαρίζοντας ένα γερό και δυνατό σώμα.
Η θερμιδική αξία του μανταρινιού είναι σχεδόν αμελητέα για τον οργανισμό. Ένα φυσιολογικού μεγέθους μανταρίνι, περιέχει μόνο 45-50 θερμίδες, και τα οφέλη από την κατανάλωσή του είναι πάρα πολλά!
Το μανταρίνι είναι ένα καλό σνακ για το γραφείο, ένα ωραίο επιδόρπιο μετά το φαγητό αλλά και μία εξαιρετική βραδινής λιχουδιά καθώς καταπολεμά με τον καλύτερο και τον πιο φυσικό τρόπο την αυπνία!!

http://kipouroi.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html
Αναρτήθηκε από tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.