ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Χάρι Πότερ το τέλος!

Το παγκόσμιο φαινόμενο του Χάρι Πότερ φτάνει στο τέλος του! Με μεγάλη ανυπομονησία μικροί και μεγάλοι φαν της θρυλικής σειράς ταινιών περιμένουν το τελευταίο μέρος της ιστορίας του διάσημου μάγου.
Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου μέρους της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του...
 Θανάτου» κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο και οι θαυμαστές άρχισαν να μετρούν αντίστροφα μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Δράση, έρωτας, θάνατος και μαγεία είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που συνδυάζει η τελευταία ταινία του επιτυχημένου σίκουελ. Οι ενήλικες πια ήρωες επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς, στη σχολή μαγείας όπου γνωρίστηκαν και έζησαν απίστευτες περιπέτειες, ώστε ο Χάρι να δώσει την τελευταία μάχη του με τον λόρδο Βόλντεμορτ, τον οποίο υποδύεται ο Ρέιφ Φάινς.

Οπως είναι φυσικό, η νέα ταινία αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ στα box office, αφού πρόκειται για το τέλος μιας δεκαετούς κινηματογραφικής ιστορίας. Αλλωστε, το ίδιο συνέβη και με όλες τις προηγούμενες ταινίες της «μαγικής» σειράς.

Βέβαια, δεδομένου ότι ο Χάρι Πότερ αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων της Ρόουλινγκ, στο μεγαλύτερο μέρος του κοινού είναι λίγο-πολύ γνωστό τι θα γίνει στο τέλος. Ετσι, γνωρίζουμε ήδη ότι θα παρακολουθήσουμε βήμα-βήμα την τελευταία μάχη του πολέμου που έχει ανοίξει ο σατανικός Βόλντεμορτ στον νεαρό Χάρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ), το ειδύλλιο του πρωταγωνιστή με την αδερφή του φίλου του, Τζίνι, καθώς και το πρώτο φιλί των δύο συμπρωταγωνιστών του, Ρούπερτ Γκριντ και Εμα Γουάτσον, οι οποίοι υποδύονται τον Ρον και την Ερμιόνη αντίστοιχα. Επίσης, θα δούμε πώς κατέληξαν οι ήρωες δεκαετίες μετά, καθώς και όλοι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι.

Παρ’ όλα αυτά, οι δημιουργοί φαίνεται ότι σε αντίθεση με το πρώτο μέρος της ταινίας, που εστίαζε στο συναίσθημα, αυτή τη φορά ετοίμασαν μια ταινία στην οποία θα κυριαρχεί η δράση

πηγη:tro-ma-ktiko
Μ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.