ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Packard Bell ixtreme M5850 & Maestro 234DL: Εντυπωσιακό «πακέτο» εργασίας και διασκέδασης

«Θέλω ένα PC για να κάνω τα πάντα». Αν οι απαιτήσεις σας περιγράφονται από αυτή την πρόταση,
τότε δεν έχετε παρά να δείτε σοβαρά την πρόταση της Packard Bell που ακολουθεί. Αποτελούμενο από δύο ξεχωριστά προϊόντα, το «πακέτο» της εταιρείας απευθύνεται ξεκάθαρα σε gamers και σε όσους εργάζονται με εφαρμογές multimedia. Οι υψηλές επιδόσεις που ζητούσατε είναι εδώ!
Τα δύο προϊόντα της Packard Bell πωλούνται χωριστά αλλά, συνδυάζοντάς τα για τις ανάγκες του Technozein, είδαμε ότι και μαζί αποτελούν ένα αρμονικό σύνολο υψηλών επιδόσεων. Ωστόσο, αφού πωλούνται χωριστά, ας τα δούμε ένα-ένα.

Πετάει, πετάει, το PC;

Τελικά, το PC «πετάει». Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει το ixtreme M5850 της Packard Bell που αποτελείται από υποσυστήματα υψηλών επιδόσεων δημιουργώντας ένα σύνολο που μπορεί να ανταποκριθεί στις εφαρμογές όσο βαριές κι αν είναι.
Ειδικά στο gaming, το σύστημα της Packard Bell θα σας επιτρέψει να παίξετε ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια με υψηλές αναλύσεις και μεγάλα frame rates. Η μεγάλη επεξεργαστική ισχύς προέρχεται από την ύπαρξη του επεξεργαστή Core i7 2600 αρχιτεκτονικής SandyBridge, της μνήμης των 4GB και της κάρτας γραφικών GeForce GTX 460 της NVIDIA.
Ο νέος επεξεργαστής της Intel με τους 4 πυρήνες και τα 8 threads λειτουργεί στα 3,4GHz (μέσω Turbo Boost στα 3,8) και αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς με βάση τα benchmarks που χρησιμοποιούμε.
Στο ίδιο μήκος κύματος, η κάρτα γραφικών της NVIDIA με μνήμη 1GB διαθέτει, όχι μόνο τις επιδόσεις αλλά, και τα χαρακτηριστικά που θα δώσουν μια νέα διάσταση στα παιχνίδια σας.
Η μέγιστη ανάλυσή της φτάνει τα 2560x1600 ενώ υποστηρίζει το DirectX 11 και τις τεχνολογίες 3D Vision, PhysX και CUDA.
Πέρα από αυτή την εντυπωσιακή επεξεργαστική ισχύ, το ixtreme M5850 διαθέτει και αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.
Με δύο δίσκους, έναν κύριο χωρητικότητας 1TB και ένα δευτερεύοντα, αποσπώμενο με 640GB (δεν είναι hot plug), τα δεδομένα σας δε θα «νιώσουν» ποτέ στριμωγμένα.
Ειδικά, για όσους εργάζονται με multimedia ή κατεβάζουν μανιωδώς από το Internet, η λύση του αποσπώμενου δίσκου είναι πολύ λειτουργική.
Στον εξοπλισμό του συστήματος προσθέστε DVD writer, 12 θύρες USB (αλλά καμία Firewire!) εκ των οποίων οι δύο είναι USB 3.0 και αναγνώστη πολλαπλών καρτών μνήμης.
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα σύστημα υψηλής απόδοσης που διαθέτει όμορφη σχεδίαση, διατηρεί το θόρυβό του σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και διακρίνεται για την εργονομία του.
Ειδικά πλήκτρα εκκινούν άμεσα τη διαδικασία backup ή την προβολή φωτογραφιών, κάποια καλώδια USB τυλίγονται και κρύβονται σε ειδική θέση ενώ ο αναγνώστης καρτών μνήμης έχει τοποθετηθεί στο μπροστινό και πάνω μέρος.

Οθόνη με χαρακτήρ(-ιστικ-)α

Η Maestro 234DL δε χρειάζεται να λειτουργεί για να εντυπωσιάσει. Η σχεδίαση με την ασύμμετρη βάση την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως και να τραβά τα βλέμματα όπου κι αν τοποθετηθεί.
Με διαγώνιο 23 ιντσών και ανάλυση Full HD 1920x1080, αυτό το panel 16:9 χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό LED και προσφέρει δυναμική αντίθεση που φτάνει τα 12.000.000:1. Και θα ήταν ακόμα πιο ιδανική για gamers αν ο χρόνος απόκρισης ήταν 2 και όχι 5ms.
Ωστόσο, δε νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος χρήστης που δε θα ικανοποιηθεί με την αγορά της.

πηγη:technozein.pathfinder.gr

ΜΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.