ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Συνεργασία Δ. Αγίας Παρασκευής με ιδιώτες για παιδικές κατασκηνώσεις

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφαρμόζει και φέτος πρόγραμμα θερινών κατασκηνώσεων για τα παιδιά των κατοίκων της πόλης, ηλικίας 6 -15 ετών
, στις κατασκηνώσεις που έχουν επιλεγεί για το Καλοκαίρι 2011.
Σε συνεργασία με τις ιδιωτικές κατασκηνώσεις, την «ΚΟΡΕΛΚΟ ΑΕ» στον Κάλαμο Αττικής, τη «RANCH K. Skouras SA» στο Σοφικό Κορινθίας και την «KINDERLAND-ΔΕΣΜΟΣ ΑΕ» στον Κάλαμο Αττικής, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφαρμόζει φέτος το πρόγραμμα των θερινών κατασκηνώσεών του για τα παιδιά των κατοίκων της πόλης, ηλικίας 6 -15 ετών.
Το πρόγραμμα βρίσκεται υπό το «άγρυπνο βλέμμα» της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής το δήμου, και προτιμούνται παιδιά οικονομικά αδυνάτων οικογενειών, πολυτέκνων και μονογονεϊκών οικογενειών.
Το κόστος για τους γονείς
Οι γονείς θα πρέπει να δηλώνουν υπεύθυνα ότι τα ασφαλιστικά τους ταμεία δεν καλύπτουν πρόγραμμα κατασκηνώσεων για τα παιδιά τους.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε οικογένεια που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα είναι το ποσό των 120 ευρώ για το ένα παιδί και 75 ευρώ για το δεύτερο.
Για τις μονογονεϊκές οικογένειες (ύστερα από την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην Κοινωνική Υπηρεσία) και για τα παιδιά των υπαλλήλων του δήμου, που δεν δικαιούνται κατασκηνώσεις από το ταμείο τους, η οικονομική συμμετοχή είναι για το πρώτο 75 ευρώ και για το δεύτερο 55 ευρώ.
Για τις πολύτεκνες οικογένειες (ύστερα από την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην Κοινωνική Υπηρεσία), η οικονομική συμμετοχή είναι για το πρώτο παιδί 75 ευρώ, για το δεύτερο και τρίτο 55 ευρώ, και για κάθε επόμενο παιδί δωρεάν.
Για ορισμένες ειδικές περιπτώσεις και έπειτα από κοινωνική έρευνα, η οικογένεια μπορεί να απαλλάσσεται από την οικονομική συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.