ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις του Δημάρχου Λαγκαδά από το Βερολίνο με αφορμή ανεξαρτητοποιήσεις Δημοτικών Συμβούλων

Με αφορμή τις επιστολές παραίτησης του Αντιδημάρχου κ. Ι.Ταχματζίδη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ.Χαριτίδη από την παράταξη της πλειοψηφίας και την ανεξαρτητοποίησή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης  προς ενημέρωση των Δημοτών μας, ανακοινώνει τα εξής:
 

«Από την αρχή της ανάληψης της Διοίκησης του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λαγκαδά, επιλέξαμε
μια πορεία ανεξάρτητη, μια πορεία σύγκρουσης με τις κατεστημένες καταστάσεις που μας κρατούσαν μακριά από τις εξελίξεις και τα κέντρα αποφάσεων. Ξεκινήσαμε με γρήγορους ρυθμούς να υλοποιούμε αυτά που υποσχεθήκαμε προεκλογικά στους Δημότες, γνωρίζοντας πως θα συναντήσουμε αντιδράσεις από συντεχνίες, συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες. 

Εκείνο που δεν περιμέναμε, ήταν η συγκεκριμένη πολιτική πράξη, την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή που βρίσκομαι στην Γερμανία επικεφαλής ομάδας Δημοτικών Συμβούλων όλων σχεδόν των Δημοτικών Παρατάξεων, προσπαθώντας να στηρίξουμε με κάθε μέσο την μόνη ελληνική συμμετοχή, αυτή του Δήμου Λαγκαδά, στην Διεθνή Έκθεση προώθησης αγροτικών προϊόντων του Βερολίνου μαζί με παραγωγούς μας, για την επίτευξη οικονομικών συμφωνιών.

Εμείς, συνεχίζουμε την ίδια αδιαπραγμάτευτη πολιτική διοίκησης,  με γνώμονα το κοινό συμφέρον και μόνο, του Δήμου και των Δημοτών. Λογικό είναι κάποιοι να μην μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς μας, ή να διαφωνούν με τις επιλογές μας. Θα πρέπει όμως, να διαφοροποιούνται εκεί που πρέπει στα συλλογικά όργανα, την εκτελεστική επιτροπή, τα προσυμβούλια και το Δημοτικό Συμβούλιο, διαφοροποίηση που μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν καταγράφηκε ποτέ και σε κανένα θέμα. 

Αυτό που δεν ανέχομαι προσωπικά είναι οι αόριστες αναφορές στο ύφος και κυρίως στο ήθος μου, τα μόνα για τα οποία μου οφείλονται εξηγήσεις.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.