ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ


«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ένα πολιτικό κόμμα που γεννήθηκε από μία πρωτοβουλία απόστρατων αξιωματικών των ΕΔ και ΣΑ, η οποία γρήγορα πλαισιώθηκε από πολίτες που καμία σχέση δεν έχουν με τις ΕΔ και που σήμερα αποτελούν περίπου το 60% των μελών μας.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ένα κόμμα που γεννήθηκε από την αγάπη για την Πατρίδα, την αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας και την αγανάκτηση για τον διασυρμό την Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν τοποθετείται στο φάσμα των καθιερωμένων ιδεολογιών.
Δεν βρίσκεται ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε πουθενά αλλού. Βρίσκεται εκεί που η Ελλάδα αγωνίζεται και αγωνιά. Προσδοκά την αληθινή ενότητα του Ελληνικού Λαού πέρα από διχαστικά ιδεολογικά διλήμματα. Η πολιτική μας ιδεολογία είναι η Φιλοπατρία. Ανακαλούμε  τις ιδέες του κοινωνικού πατριωτισμού και  του πατριωτικού ρομαντισμού.

Αφήνοντας πίσω τις διχαστικές ιδεολογίες του ξεπερασμένου πολιτικού φάσματος, με εμπιστοσύνη προς τις δημιουργικές δυνάμεις του Λαού μας, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, σε περιβάλλον ελεύθερης οικονομίας και με αξιόπιστο, σοβαρό, κοινωνικό και δημοκρατικό κράτος σε ελεγκτικό ρόλο, η Ελλάδα θα βρει ξανά την νομοτελειακή της συνέχεια προς την πρόοδο και τον πολιτισμό.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ως νέος αυθόρμητος πολιτικός σχηματισμός στην Πατρίδα μας έχει στόχο να παρέμβει δημοκρατικά στην πολιτική ζωή της Χώρας μας, με σκοπό:

Να ανασύρει την Πατρίδα από το γενικευμένο τέλμα και την παρακμή που την οδήγησαν οι ανάξιες πολιτικές δυνάμεις στην διάρκεια της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Να δημιουργήσει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της ευημερίας.

Οι επιδιώξεις  του Συνδέσμου, που στο σύνολό τους αποτελούν καθολικά αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας, είναι:

• Η αναζήτηση και ο έλεγχος των υπευθύνων που άσκησαν την πολιτική εξουσία και οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στην υποδούλωση του μνημονίου. Δεν θα περάσουν ανεξέλεγκτοι και ατιμώρητοι αυτοί οι οποίοι φόρτωσαν τα υπέρογκα δάνεια στις πλάτες της Πατρίδος.

• Η ακύρωση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων που θίγουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας και τις εθνικές της επιλογές. Το δημόσιο χρέος θα ελεγχθεί και το επαχθές χρέος θα διαγραφεί. Δεν θα υποκύψουμε στις τοκογλυφικές ορέξεις όσων κερδοσκόπων ορέγονται τη δημόσια περιουσία. Διεκδικούμε την πληρωμή των Γερμανικών Πολεμικών Αποζημιώσεων και την αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου από την Γερμανία. H θέση της χώρας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρωπαϊκό νόμισμα. Θέση όμως ισότιμη και όχι θέση του παρία και του αιώνιου οφειλέτη.

Αυστηρός έλεγχος στις κρατικές δαπάνες και τίμια διαχείριση. Με Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης για συντονισμό δράσεων και επιδιώξεων και με δίκαιο φορολογικό μηχανισμό η εθνική οικονομία θα μπορέσει να βρει την οδό της επιστροφής στην ανάπτυξη. Πόθεν έσχες για όλους. Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό. Η Ελλάδα και ο λαός της καταληστεύθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.