ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Εγκαίνια της 2ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαγκαδά


Την Παρασκευή 18 Μαΐου, ο υποψήφιος Βουλευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Καβαρλής Δημήτριος παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 2ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαγκαδά, που τελέστηκαν υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.


Μετά το πέρας του Αγιασμού ο κ. Καβαρλής είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο χώρο της έκθεσης όπου ξεναγήθηκε στα περίπτερα, ενημερώθηκε για τα εκθέματα, συνομίλησε με τους εκθέτες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 
Ο κ. Καβαρλής συνεχάρη τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Αναστασιάδη  γιατί η
προσωπική του ιδέα, για τη δημιουργία εμποροπανήγυρης  στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά, εξελίσσεται σε θεσμό μεγάλης εμβέλειας με πολλαπλά οφέλη για τους εκθέτες, τους επαγγελματίες, τους δημότες και τον Δήμο Λαγκαδά.
 
Επίσης, συνεχάρη τον κ. Αναστασιάδη γιατί παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την έλλειψη προσωπικού, αυτός και οι συντελεστές της οργανωτικής επιτροπής υπερέβαλλαν εαυτόν για να κάμψουν τις όποιες 
αντιξοότητες  και προβλήματα και να παρουσιάσουν στους επισκέπτες μία διοργάνωση που να ξεφεύγει πλέον από τα όρια του λαϊκού παζαριού και να αγγίζει τα όρια μιας τοπικής εκθέσεως. Τέλος, τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.