ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Αύριο «βουλιάζει» η Θεσσαλονίκη για τους «3»

«Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, "βουλιάζει" η Θεσσαλονίκη από την αποφασιστικότητα και μαχητικότητα των εργαζομένων στους ΟΤΑ του Νομού Θεσσαλονίκης, που εκτός από την αθώωση των τριών συναδέλφων αγωνίζονται για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια απόλυσης-διαθεσιμότητας εργαζόμενου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τη δίκη αύριο, στις 12 το μεσημέρι, των τριών εργαζομένων που κατηγορούνται για τον προπηλακισμό του γερμανού πρέσβη κατά τη διάρκεια της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Αύριο, η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, «προκειμένου να εκφράσει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους τρεις συλληφθέντες συναδέλφους, προκήρυξε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ όλων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης, την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου και την πραγματοποίηση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου)».

Πάντως, οι εργαζόμενοι στο νομό αρχίζουν τις κινητοποιήσεις από σήμερα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.