ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τα κάλαντα στους πολιτικούς αρχηγούς


Την αισιοδοξία τους για το μέλλον της χώρας και της οικονομίας εέφρασαν σήμερα παραμονή πρωτοχρονιάς οι κυβερνητικοί εταίροι.





Οι μικροί πρόσκοποι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και τα παιδιά μέλη του συλλόγου Κορινθίων έψαλαν σήμερα τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Α. Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τα παιδιά, αντάλλαξε ευχές και τους μοίρασε δώρα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη οι πρόσκοποι της τοπικής Εφορείας Νεάπολης.

"Ο ελληνικός λαός έχει τραβήξει πολλά και τραβάει πολλά. Έχει δικαίωμα στην αισιοδοξία. Έχει δικαίωμα στην προοπτική και την ελπίδα. Το 2013 είναι η χρονιά της στροφής. Οι θυσίες πιάνουν τόπο. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει και θα γίνει ξανά ισότιμη μέσα στην Ευρώπη, ανταγωνιστική, αυτοδύναμη. Θα οικοδομήσουμε το νέο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας σε στέρεες βάσεις, με συνοχή, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, με έξυπνο τρόπο. Κρατάμε το κλειδί του μέλλοντος της πατρίδας μας στα δικά μας χέρια. Και θα ανοίξουμε το μέλλον της πατρίδας", δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος έψαλλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο και τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

"Πιστεύω ότι η καινούρια χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Ο τόπος θα βγει μπροστά με δουλειά, με υπομονή, με επίμονη και με την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον ελληνικό λαό, σε όλους τους πολίτες. Πρέπει να βγούμε από αυτό το στενό δρόμο, να βαδίσουμε σε μεγάλες λεωφόρους και προς την κατεύθυνση αυτή χρειάζεται η συμμετοχή όλων. Για εμάς, τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς από τους ποντίους είναι ένα ελπιδοφόρο στοιχείο, με την έννοια ότι η ενότητα που εκφράζει ο ποντιακός λαός, είναι ενότητα η οποία πρέπει να γίνει υπόθεση για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία", δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.