ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν “εσωτερική” έρευνα για την ..”ανατροπή” του ΓΑΠ!


Τέσσερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Γρηγόρης Νιώτης, Παντελής Οικονόμου και Άσπα Παπαηλιού (εκπροσωπούν την «κίνηση των 75») θα θέσουν θέμα πολιτικής διερεύνησης – εντός του κόμματος – για την ..ανατροπή του ΓΑΠ.
Αυτό θα το θέσουν εννοείται ενόψει του 9ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Ποιόν λέτε να φωτογραφίζουν;


Εντάξει ρε παιδιά, και οι πέτρες μπορούν να φανταστούν το εσωτερικό παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ. Για το δημοψήφισμα όμως, οι δυνάμεις ..ανατροπής του ΓΑΠ έφταιγαν, που οδήγησαν και τον Σαρκοζί να του μιλήσει με ..”γαλλικά” στις Κάννες; Μην πάμε να βγάλουμε ήρωα τον Παπανδρέου, με τον ίδιο να μην πατά καν στην Ελλάδα, προσπαθώντας να κάνει ..διεθνή καριέρα. Για τον Βενιζέλο δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς.. Τα ποσοστά μιλούν από μόνα τους.

Μήπως θα ξαναβάλουν το Βήμα να αναμασήσει κανένα νέο πρωτοσέλιδο με αποκαλύψεις για νέα “σταγονίδια”;

Κατά τη διάρκεια μάλιστα συνέντευξης Τύπου που παρουσίασαν τις πολιτικές θέσεις της «κίνησης», αναφέρουν ότι «το ΠαΣοΚ χρωστάει στον ελληνικό λαό την πολιτική έρευνα για την ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου, γιατί κόστισε 14,5 δις ΕΥΡΩ πρόσθετα επώδυνα μέτρα, καθυστέρησε την επιστροφή στην ομαλή οικονομική και κοινωνική ζωή και υπονόμευσε ακόμα χειρότερα τα δημόσια πράγματα. Τη χρωστάει και στον εαυτό του γιατί χωρίς προσωποποιημένο καταλογισμό καταργείται η Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.