ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΠΑΜΕ κατά Σκοτινιώτη για τις απολύσεις

Επίθεση κατά του δημάρχου Βόλου Π. Σκοτινιώτη εξαπολύει το ΠΑΜΕ ΟΤΑ Μαγνησίας με αφορμή τη δήλωσή του περί στήριξης του των εργαζομένων απέναντι στις νέες απολύσεις της συγκυβέρνησης. Κατά το ΠΑΜΕ ο κ. Σκοτινιώτης «ξεπέρασε τα όρια του θράσους και της υποκρισίας, καθώς δεν πάει καιρός που ανάλογη δήλωση είχε κάνει και  για τους “διαθέσιμους” του Δήμου Βόλου.
Tότε με κροκοδείλια δάκρυα έτρεξε να κάνει και την πρώτη δήλωση στήριξης στο ξεκίνημα ακόμη των πολυήμερων κινητοποιήσεων  των εργαζομένων του δήμου Βόλου. Σύντομα αποκάλυψε ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από επικοινωνιακό σώου αφού ακολούθησαν από τον ίδιο η εφαρμογή του δόγματος νόμος και τάξη, η υπονόμευση του αγώνα, η εισαγγελική παρέμβαση,  η λυσσαλέα επίθεση, οι διώξεις  και το άγριο κυνηγητό  στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και προς τους εργαζόμενους που κράτησαν επί πενήντα μέρες ψηλά τη σημαία του αγώνα», προσθέτει το ΠΑΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτό καταγγέλλει  το σταδιακό πέρασμα της υπηρεσίας πρασίνου σε ιδιώτη, δίνοντας την κοπή των χόρτων  σε εργολάβο, αλλά και την  υποβάθμιση  της υπηρεσίας καθαριότητας, που «έχει και εποπτεία και σχεδιασμό».

Παράλληλα το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι  «στο “έργο” της η δημοτική αρχή βρίσκει πολύτιμο συνεργό και συμπαραστάτη το εργοδοτικό προεδρείο του Συλλόγου μας(ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), που όλοι μαζί ως ενιαία παράταξη αρνούνται εδώ και δέκα μέρες, έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο του ξεπουλήματος των δικαιωμάτων των εργαζομένων με διάφορα προσχήματα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.