ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ίδρυση Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ) στον Δήμο Λαγκαδά


Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους Δημότες την ίδρυση μόνιμου κλιμακίου ΕΣΕΠΑ στον Δήμο Λαγκαδά, με έδρα την πόλη του Λαγκαδά. Η ενίσχυση των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, μια προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου, υλοποιείται σήμερα, έπειτα από την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την ίδρυση και λειτουργία γραφείου ΕΣΕΠΑ στον Δήμο μας.



 

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπυροσβεστών ξεκινά επισήμως την λειτουργία της σε 24ωρη βάση, στις 13 Ιουλίου 2013, στελεχωμένη από 40 Εθελοντές, άρτια εκπαιδευμένους και έτοιμους για άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις πλημμυρών,σεισμών,δασικών πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών στην περιοχή μας. Με την ίδρυση του γραφείου, παραχωρούνται επίσης στον Δήμο μας δύο νέα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία και θα παραμένουν σε μόνιμη βάση στην υπηρεσία των Δημοτών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

  Όσοι από τους Δημότες επιθυμούν να ενταχθούν στην Ομάδα Εθελοντών, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Γραφείο ΕΣΕΠΑ του Δήμου Λαγκαδά και τον Υπεύθυνο κ. Νικολή Νικόλαο, στα τηλέφωνα: 6940505756 και 6940817515.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.