ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη της Βέροιας.

Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας επισκέφθηκαν από κοινού την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής και ο Πολιτευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Δημήτριος Καβαρλής, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της πολυβραβευμένης βιβλιοθήκης.

Οι δύο άντρες ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συλλογή της αλλά και για τις πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο κ. Παπαθεμελής αφού ευχαρίστησε το Διευθυντή της Βιβλιοθήκης κ. Αντώνιο Γκαλίτσιο για τη φιλοξενία και την εμπεριστατωμένη παρουσίαση,επιβράβευσε  το επίπεδο επαγγελματικότητας του προσωπικού και των προσπαθειών που καταβάλλουν για να παρέχουν στους Βεροιώτες αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Επιπροσθέτως τόνισε, ότι η Βιβλιοθήκη της Βέροιας με την παγκόσμια αναγνώριση αλλά και όλες οι Δημόσιες Βιβλιοθήκες μπορούν στη δύσκολη αυτή για την Ελλάδα περίοδο, να συνεισφέρουν στην αναγέννηση των τοπικών κοινωνιών και να αποτελέσουν το ΄΄Φάρο΄΄  του πνεύματος, της αντίστασης, της ελπίδας και της δημιουργίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.