ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ένταξη του Δήμου Λαγκαδά στο Χ.Π. “Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015”

Το Πράσινο Ταμείο και η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης στην συνεδρίαση της 25/07/2013, ενέκρινε την ένταξη του προτεινόμενου έργου με τίτλο "ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα “Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015” για το έτος 2013, με συνολική χρηματοδότηση ύψους 199.260,00 €.


Το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση ημιβυθιζόμενων κάδων με την μέθοδο της υπογειοποίησης, συνολικής χωρητικότητας 3.000 lt, καθώς και ένα διαξονικό φορτηγό όχημα με γερανό, για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Τα αναμενόμενα οφέλη είναι ιδιαιτέρως σημαντικά όσον αφορά στην εξοικονόμηση χώρου,χρόνου και χρημάτων, την βελτίωση συνθηκών εργασίας των εργαζομένων αλλά και εν γένει την αισθητική, περιβαλλοντική και πολιτισμική αναβάθμιση της περιοχής.


Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, θέτει τον Δήμο Λαγκαδά για άλλη μια φορά σύγχρονο και απολύτως εναρμονισμένο με τις τεχνολογικές εξελίξεις, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή μας και την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.