ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΝΔ κατά Μπουτάρη μέσω facebook: Έχει αποτύχει πλήρως

Βολές εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε με σχόλιο της στη σελίδα της στο Facebook η ΝΔ Θεσσαλονίκης. Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για «ομολογία πλήρους αποτυχίας της τριετούς θητείας του» αλλά και για απόψεις πυο μπερδέυουν ακόμη και τον… εαυτό του.
«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατάφερε να μπερδέψει ακόμα

και τον εαυτό του, διατυπώνοντας δύο εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις για τη σημασία των πρωθυπουργικών ανακοινώσεων στα εγκαίνια της ΔΕΘ», αναφέρεται στο σχόλιο και στη συνέχεια επισημαίνεται: «Πρώτα έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου» που «έχει ξεφτίσει».Δύο λεπτά αργότερα, έκανε λόγο για ουσιαστική ανάγκη παρουσίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Τελικά τι πιστεύει ο κ. Μπουτάρης; Είναι ή δεν είναι σημαντική η πρωθυπουργική παρουσία στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο; Το μόνο σαφές σημείο στις σημερινές δηλώσεις του δημάρχου, ήταν η ομολογία πλήρους αποτυχίας της τριετούς θητείας του, αφού, όπως ο ίδιος είπε, το μοναδικό έργο που έχει να επιδείξει για την πόλη, είναι …η αλλαγή γενικών διευθυντών στον Δήμο! Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του».
Να σημειωθεί ότι το σχόλιο έγινε με αφορμή την αντιπαράθεση που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο κ. Μπουτάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.