ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σκληρή απάντηση του Σαμαρά στον Μιχαλολιάκο με συνέντευξη στην Αξία


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ
 
Τον οδικό χάρτη της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση και τη μεγάλη δοκιμασία των Μνημονίων αποκαλύπτει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε μία μεγάλη, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην εφημερίδα ΑΞΙΑ που κυκλοφορεί αύριο

Ο πρωθυπουργός αναλύει τους τέσσερις βασικούς άξονες εισόδου της χώρας σε πορεία σημαντικής ανάκαμψης μέσα στο 2014 και το χρονοδιάγραμμα εξόδου στις αγορές.
Εξηγεί ακόμα πώς θα υποχωρήσει το χρέος μέσω ελαφρύνσεων, που έχουν ήδη συμφωνηθεί, και πώς – πέρα από τη δημοσιονομική προσαρμογή – θα επιτευχθεί και η ανάπτυξη.
Ακόμη, ο κ. Σαμαράς εξηγεί τις ορατές πλέον προϋποθέσεις βελτίωσης της κοινωνικής πολιτικής, ενώ καθιστά σαφές ότι το τραπεζικό σύστημα θα δώσει ρευστότητα στην αγορά. Ο πρωθυπουργός εκφράζει την αισιοδοξία του για την προσέλκυση νέων επενδύσεων μέσω και της αναβάθμισης του γεωστρατηγικού ρόλου της χώρας, ενώ στέλνει σαφές μήνυμα σε οικονομικά συμφέροντα και διαπλοκή ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται εκβιασμούς από κανέναν.
Τέλος, σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και τα περιστατικά βίας, ο κ. Σαμαράς είναι κατηγορηματικός ότι όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα θα παταχτούν

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.