ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ενώνονται ο δήμος Βόλβης και το Κρούσεβατς της Σερβίας

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπογράφουν αύριο στο Σταυρό ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και ο δήμαρχος Κρούσεβατς Bratislav Gašić
Αντιπροσωπεία από το δήμο Κρούσεβατς της Σερβίας με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Bratislav Gašić, θα υποδεχθεί αύριο Τρίτη 21 Ιανουαρίου στον Σταυρό ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και το δημοτικό
συμβούλιο, εγκαινιάζοντας την επίσημη συνεργασία των δυο δήμων, η οποία θα επικυρωθεί με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας.
Η συνεργασία των δυο δήμων θα αφορά στην προώθηση της οικονομικής συνεργασίας και της ανταλλαγής εμπειριών, μεταξύ άλλων στους τομείς του εμπορίου, της εκπαίδευσης, της οικολογίας, του τουρισμού, του πολιτισμού και του αθλητισμού.
Ειδική τελετή για την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας των δήμων Βόλβης και Κρούσεβατς θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού στις 18.00 το απόγευμα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί κοινό πολιτιστικό πρόγραμμα από τον ελληνικό και το σέρβικο δήμο, με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του δήμου Βόλβης, δυο χορευτικών ομάδων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού και μιας χορευτικής ομάδας από το δήμο Κρούσεβατς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.