ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Κύριε Δήμαρχε

Μετά την εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής κατά την οποία οι δημότες του Δήμου μας επέλεξαν την παράταξή μας για να διοικήσει το Δήμο, αναλαμβάνουμε όπως γνωρίζετε τα καθήκοντά μας ως νέα Διοίκηση του Δήμου από 1 Σεπτεμβρίου 2014.

H μεταβατική αυτή περίοδος δημιουργεί την υποχρέωση στην απερχόμενη δημοτική αρχή να μην προχωρήσει στη λήψη αποφάσεων που θα δεσμεύσουν μελλοντικά το Δήμο. Οι δημότες μας έχουν πλέον επιλέξει νέα Διοίκηση, η οποία και θα λάβει αυτές τις αποφάσεις.

Επίσης θα πρέπει στη μεταβατική αυτή περίοδο να μην προβείτε στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού, στην δημιουργία νέων δαπανών και υποχρεώσεων για τον Δήμο και τις Δημοτικές επιχειρήσεις και στην ανάθεση έργων και εργασιών, πέρα από τα απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την κάλυψη των έκτακτων αναγκών. Ως νέα Διοίκηση του Δήμου ζητούμε να μας ενημερώνετε για οποιαδήποτε απόφαση θεωρείτε ότι πρέπει να λάβετε λόγω κατεπείγουσας ανάγκης.

Προκειμένου δε να αξιοποιήσουμε προς το συμφέρον του τόπου το διάστημα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, ζητούμε να μας παραχωρήσετε στο Δημαρχείο χώρους εργασίας και ενημέρωσης των δημοτικών συμβούλων της παράταξης μας.

Στο μεταβατικό αυτό διάστημα ζητούμε την καθημερινή ενημέρωση από την διοίκηση του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων αναφορικά με όλα τα τρέχοντα θέματα. Επιπλέον ζητούμε άμεση ενημέρωση από τους Προϊσταμένους και λοιπούς υπαλλήλους του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων για όλα τα θέματα που είναι σε εξέλιξη στους οποίους και ζητούμε να διαβιβάσετε το αίτημά μας.

Η πρόσβαση στην αναγκαία πληροφορία θα μας βοηθήσει προκειμένου να προετοιμαστούμε το δυνατό καταλληλότερα, όπως επιτάσσει η λαϊκή ετυμηγορία και τα δύσκολα και σημαντικά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από 1η Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.