ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΛΕΨΑΝ???..... ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ.

          οι διαφορές από πρόεδρο σε προεδράκο...

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
-ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Ηλίας Τζαγγάνας, ανέφερε πως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η σήμανση και εγώ ο ίδιος υπέβαλα μήνυση κατά αγνώστων

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι για τον πρώην πρόεδρο Κ. Τερζάκη δεν υπήρχαν άγνωστοι...

-Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βιολογικός σταθμός Λαγκαδά γίνεται στόχος κλεφτών. Ο πρώην δήμαρχος Γ. Αναστασιάδης είχε διαπιστώσει, κατά την έναρξη της θητείας του, την κλοπή του ηλεκτρολογικού και μηχανικού εξοπλισμού και των γεννητριών, κόστους χιλιάδων ευρώ. «Οι προηγούμενες διοικήσεις άφηναν το σταθμό να ρημάζει. Οι κλέφτες έφεραν μέχρι και γερανό και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα» είχε αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης, που επί θητείας του λειτούργησε ο βιολογικός σταθμός Λαγκαδά, μετά από πολλά χρόνια απραξίας.

Είναι η τακτική των ανθρώπων της νέας διοίκησης και λέγεται αυτόματος πιλότος...δηλαδή φωνάζουμε,επιρρίπτουμε ευθύνες στους προηγούμενους με κύριο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και επί της ουσίας μηδέν.

Κύριοι πρόεδροι τα πράγματα είναι απλά ή μπορείτε να διοικήσετε ή πάτε στα σπίτια σας.Διοίκηση αγαπητοί μου δεν είναι οι μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά η προστασία της δημοτικής περιουσίας ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα.Με λίγα λόγια πρόεδρος από τον καναπέ του σπιτιού του δεν είναι πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.