ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Βαρτζόπουλος: «Θα πάμε με τον Ντράγκι ή τον Λαφαζάνη;»

«Η σημερινή απόφαση του Μάριο Ντράγκι δείχνει το δρόμο: για να απολαύσουμε την Ποσοτική Χαλάρωση αλλά και όλα όσα θετικά προετοιμάζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την Κρίση Χρέους, θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την Αξιολόγηση και να τηρούμε το πρόγραμμα που έχουμε συμφωνήσει με τους Δανειστές», τόνισε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων στην Αγία Τριάδα, του Δήμου Θερμαϊκού.
Όπως πρόσθεσε, «όποιος φαντασιώνεται εαυτόν να σκίζει τα Μνημόνια, να βάζει τους δικούς του όρους ή παίζει το νταούλι και οι άλλοι να χορεύουν απλώς δεν ξέρει τι του γίνεται και κοροϊδεύει το Λαό. Άρα το δίλημμα μπαίνει ευθέως σε κάθε έλληνα πολίτη: επιλέγει να πάει η χώρα με τη σταθερότητα του Ντράγκι και των Ευρωπαϊκών Θεσμών; Ή θα συνταχθεί πίσω από τις θολούρες του κάθε Λαφαζάνη; Η απάντηση θα πρέπει να είναι σαφής και να δοθεί από τον καθένα και την καθεμία σας. Ψήφος και Νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα σημάνει Νίκη της Ελλάδας και της Σταθερότητας», τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας για τη δική του υποψηφιότητα σημείωσε ότι «ο πολίτης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι για τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουμε δεν ευθύνεται η Ευρώπη! Ευθύνεται το γεγονός ότι δεν είμαστε αρκετά Ευρώπη. Συνεπώς θα πρέπει να ακολουθήσουμε δρόμους συνεργασίας για να βελτιώσουμε όλες τις δομές της χώρας έτσι ώστε να προσεγγίσουν αυτές της Δυτικής Ευρώπης, που κατά γενική ομολογία προσφέρουν στους πολίτες τους το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο που προσφέρεται σήμερα σε όλον τον πλανήτη. Και στην προσπάθεια αυτή νομίζω ότι έχω πολλά προσφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.