ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΚΑΜΙΚΑΖΙ” ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ»

«Οι Έλληνες να βάλουν το χέρι στην καρδιά και να αποφασίσουν ποια Ελλάδα θέλουν, με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον» προέτρεψε το εκλογικό σώμα ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Θέσεις και απόψεις» του Βασίλη Κοντογουλίδη, στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.
Αναφερόμενος  στην απόφαση του Πρωθυπουργού να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Β΄ Θεσσαλονίκης, αλλά και στη σημερινή του περιοδεία σε περιοχές της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας του Νομού, σημείωσε ότι «σηματοδοτούν την αγάπη και το ενδιαφέρον του κ. Σαμαρά για το νομό Θεσσαλονίκης και τη Μακεδονία γενικότερα», ενώ κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να παρευρεθούν το απόγευμα στην ομιλία του Πρωθυπουργού στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και να ακούσουν τις «συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και απόλυτα τεκμηριωμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα στη μετά-μνημόνιο εποχή».
Σε άλλο σημείο κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τον «θολό» πολιτικό του λόγο εξαπατά την κοινωνία και παρουσίασε αναλυτικά το αναπτυξιακό σχέδιο που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία για την ανόρθωση της εθνικής μας οικονομίας. «Το μήνυμα διαμαρτυρίας ελήφθη στις ευρωεκλογές» είπε, για να προσθέσει αμέσως μετά πως  «η  Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια της λάθος επιλογής. Η Ν.Δ. πορεύεται χωρίς μαγικές λύσεις και χωρίς μαγικά ραβδιά, υποσχόμενη τη συνέχιση μιας μεταρρυθμιστικής πορείας σε έναν… τίμιο δρόμο που οδηγεί την Ελλάδα με σιγουριά και ασφάλεια στην έξοδο από την κρίση».
Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή του συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε την άποψη ότι «σύντομα τα οράματα του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν το περίφημο “λεφτά υπάρχουν” του 2009 να μοιάζει με ευχάριστο ανέκδοτο», κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στη σημερινή «κρίσιμη για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας», όπως τη χαρακτήρισε, συνεδρίαση της Ε.Κ.Τ., όπου θα εξεταστεί το αίτημα των ελληνικών τραπεζών για πρόσβαση στο μηχανισμό παροχής έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα ELA.
Όπως τόνισε: «Στην περίπτωση που η Ελλάδα απομονωθεί διεθνώς και μείνει χωρίς συμμάχους εξαιτίας ορισμένων δογματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούν τη ρήξη με την Ευρώπη, τότε δεν θα υπάρχει καμία προοπτική για τη χώρα και οι αγορές θα μας “χορέψουν” στο… ταψί».
Κλείνοντας, ο κ. Καράογλου σχολίασε δεικτικά και τις πρόσφατες δηλώσεις των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίων Βαρουφάκη και Πελεγρίνη, ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους πιστωτές μας αυτό ισοδυναμεί με «θάνατο», λέγοντας πως: «Οι Έλληνες δεν είμαστε “καμικάζι”, ούτε έχουμε τάσεις αυτοκτονίας. Για αυτό στις 25 Ιανουαρίου θα επιλέξουμε σταθερότητα και συνέπεια και όχι μια πορεία στο άγνωστο με βάρκα την… ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.