ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Τι βουλευτές αλήθεια έχει ανάγκη η χώρα ;»

                             Εμφάνιση DSC00430.JPG


        Όλα  τα σχόλια και  οι εικόνες  είναι για μία ακόμη φορά υπέρ του Σάββα Αναστασιάδη.

       Κι όμως υπάρχει ένας βουλευτής που ο κόσμος θέλει να ακούει και να βλέπει!


      Δεν έλειπε κανείς . Περισσότερα από 1000 άτομα παρακολούθησαν την Κεντρική ομιλία  του Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη στο ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE  την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις  20:30 το βράδυ. 

     Αρκετά νωρίτερα  πριν από την προγραμματισμένη ώρα της ομιλίας, άρχισε η προσέλευση του κόσμου , για να υποδεχθούν και να ακούσουν τον δικό τους Βουλευτή, τον άνθρωπο που στήριξαν από τα  πρώτα του βήματα στην πολιτική και τον στηρίζουν μέχρι σήμερα, τον Σάββα Αναστασιάδη.

     Κατέφθασαν και οι  πολιτικοί του φίλοι ,  Ο Δήμαρχος Λαγκαδά , Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Παππάς και Ταχμαζίδης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι,  ο αγαπημένος  φίλος  του και συμπαραστάτης στον προεκλογικό του αγώνα κ. Σάββας Καλεντερίδης,  συγχωριανοί, παιδικοί φίλοι, συνεργάτες  και πολίτες από τους γύρω Δήμους .

        Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη , ξεχείλιζε από αισιοδοξία, ελπίδα και παλμό γιατί όσοι ήταν εκεί τον ξέρουν  καλά, τον εμπιστεύονται και έχουν ανάγκη από την επικοινωνία μαζί του.  Και πάνω από όλα  τον στηρίζουν.

       Η θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν και η μεγάλη προσέλευσή τους από όλο το Δήμο, δεν μπορούσαν παρά να συγκινήσουν τον Βουλευτή.

      Η φόρτιση ήταν ολοφάνερη στο  πρόσωπό και στις κουβέντες του  Σάββα Αναστασιάδη. Η  ευθύνη  που έχει  απέναντί τους είναι μεγάλη .

      Εκεί στο κοινοβούλιο  που τον στέλνουν με την ψήφο τους περιμένουν πολλά.

     θέλουν ο άνθρωπος που τους λέει την αλήθεια, να αλλάξει κάπως τα πράγματα , να είναι ποιο δίκαια, να μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους .
      Ο  Βουλευτής ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του συνοδευόμενος  από  δυνατά χειροκροτήματα.  Ξεκίνησε  αναλύοντας όλα όσα οδήγησαν τη Χώρα στις εκλογές.
    Τόνισε για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την Κυβέρνηση ώστε να υπάρξει συμφωνία με την Τρόϊκα για να μπορέσει η Χώρα να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα. Μίλησε για σημαντικά πράγματα που έγιναν από την Κυβέρνηση Σαμαρά με προοπτική να βγούμε από το μνημόνιο .
     Για την αντιπολίτευση και τη στάση της ήταν ιδιαίτερα καυστικός  λέγοντας ότι η  είναι ψέματα όσα υπόσχεται   και ότι είναι απαράδεκτο  την ώρα που η Χώρα μας είχε  παρουσιάσει  βελτίωση σε πολλούς τομείς, να χρησιμοποιήσει την εκλογή του Προέδρου για  να πάμε  σε πρόωρες εκλογές. Είναι στάση ανεύθυνη και ανώριμη.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 
"Ευχαριστώ πολύ που είστε όλοι εδώ σήμερα. Σας άφησα τελευταίους γιατί εμείς γνωριζόμαστε καλά, γιατί  χωρίς πολλά λόγια, με μία ματιά καταλαβαίνουμε πολλά…. νιώθω και είμαι ένας από εσάς, δεν διαφέρουμε σε τίποτε…. η ευθύνη που έχω είναι μεγαλύτερη".

     Ο Βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης  εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην ανεύθυνη στάση  του ΣΥΡΙΖΑ και τις επιπτώσεις που θα έχει η Χώρα αν βρεθεί στην εξουσία λέγοντας:

« Όμως ταυτόχρονα έχουμε υποχρέωση και καθήκον να επισημάνουμε τους κινδύνους που βρίσκονται προ των θυρών για την πατρίδα και το έθνος.
Αυτούς μπορούμε και πρέπει να τους αποφύγουμε με την ψήφο μας. Για τους δύσπιστους , για κείνους που έχουν πίκρα και ίσως δικαιολογημένα παράπονα από την Κυβέρνηση, για κείνους που πιστεύουν ότι η κυβέρνησή μας ήταν μία κακή κυβέρνηση, έχω να πω ότι εύχομαι να μην γνωρίσουν την πραγματικά κακή κυβέρνηση.
Την κυβέρνηση που αν ο μη γένοιτο βρεθεί στην εξουσία ο  ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τη Χώρα και τους πολίτες στα τάρταρα»

    Επίσης μίλησε για πολιτικό ανταρτοπόλεμο από μέρους της αντιπολίτευσης εναντίον του κράτους και της κυβέρνησης επί δύο χρόνια. «Έκαναν στείρα αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά.

      Ο κ. Αναστασιάδης ολοκλήρωσε την ενδιαφέρουσα χωρίς διακοπή εισήγησή του στην κατάμεστη Αίθουσα του ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE, καθώς γύρω στους 1000  πολίτες τον άκουγαν με  προσοχή, αναφερόμενος σε κάποιες από τις πολλές παρεμβάσεις που έκανε για την περιοχή όπως η ολοκλήρωση κατασκευής  του κόμβου Λαχανά που παραδόθηκε  στην κυκλοφορία 21 Μαρτίου 2014 , η κατασκευή του κόμβου Ασσήρου στον άξονα Θεσσαλονίκης Προμαχώνα ο οποίος   παραδόθηκε στην κυκλοφορία 12 Αυγούστου 2014, ο  άξονας  « ΒΑΪΟΧΩΡΙ-ΑΣΚΟΣ- ΣΟΧΟΣ-ΝΙΓΡΙΤΑ» που με δικές του συνεχείς παρεμβάσεις εντάχθηκε στα έργα αρμοδιότητας της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε.» κ.α.

            Κλείνοντας, κοιτώντας στα μάτια τους φίλους , τους συναγωνιστές , τους συνεργάτες , όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους είπε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να διαλύσει την Ελλάδα μας…….. Δίνουμε ισχυρή  εντολή στον Αντώνη Σαμαρά. Δίνουμε τέλος στο δράμα του λαού μας. Όλοι μαζί σηκώνουμε ξανά την Ελλάδα στα πόδια της. Καλή δύναμη. Καλό αγώνα. Σας ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.