ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

Με μια δυναμική και μαζική συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στη «Διακονία» της Πυλαίας, η οποία ξεχώρισε για τον παλμό και την έντασή της, συνέχισε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, την προεκλογική του δραστηριότητα, τρεις ημέρες πριν τις κρίσιμες για το μέλλον της πατρίδας μας εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες της Πυλαίας και παρουσία του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, του Προέδρου του ΦΟΣΔΑ και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Μιχάλη Γεράνη, των δυο πρώην Δημάρχων Πυλαίας κ. Βασίλη Καρτάλη και κ. Στέφανου Μποζίνη, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών Συμβούλων, Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, ο κ. Καράογλου τους ευχαρίστησε για την «εντυπωσιακή», όπως τη χαρακτήρισε, συγκέντρωση και  έστειλε μήνυμα νίκης και συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.
«Είμαστε εδώ, είμαστε περισσότερο ενωμένοι από ποτέ. Είμαστε όλοι “στρατιώτες” στον αγώνα της επιστροφής στην κοινή λογική, στον αγώνα για ζωή απέναντι στον “θάνατο” που κάποιοι επιλέγουν να στείλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σε αυτούς τους… μυαλοπώληδες και τους… θεωρητικούς της καταστροφής και του χάους απαντάμε σαν μια γροθιά και τους λέμε όχι, δεν θα περάσετε.  Όχι, δεν θα επιστρέψουμε στο χθες. Η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει όπως είπε ο Χαρίλαος Τρικούπης, η Ελλάδα δεν είναι δεδομένο αλλά πεπρωμένο όπως τόνισε ο Ευάγγελος Αβέρωφ, γιατί η ιστορία αυτού του τόπου είναι μια ιστορία θαυμάτων όπως έγραψε ο Στρατής Μυριβήλης. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Μακεδόνες. Για εμάς αυτό είναι τρόπος ζωής» είπε καταχειροκροτούμενος.
Ακόμα ο κ. Καράογλου χαρακτήρισε «ρεαλιστή» τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως «ξέρει την πραγματική κατάσταση της χώρας και δεν υπόσχεται φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι αν θα εμπιστευθούμε τη λογική ή αν θα παίξουμε τις τύχες της χώρας στα ζάρια. Πιστεύω ότι το βράδυ των εκλογών το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους αγώνες και τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού. Δεν θα επιστρέψουμε στο μίζερο χθες, ακυρώνοντας το εισιτήριο προς το μέλλον» κατέληξε την πολιτική του ομιλία.
Ο κύκλος των περίπου 30 συγκεντρώσεων και πολιτικών ομιλιών του κ. Καράογλου, μία σχεδόν σε κάθε έδρα Καποδιστριακού Δήμου της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται σημερα Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015, με ομιλίες στο Λαγκαδά (Κορώνεια Palace) στις 19.30 και στο Ζαγκλιβέρι (Δημοτικό Κατάστημα) στις 21.00.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.