ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" -Να μιλήσει επιτέλους ο Καραμανλής!

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, με μια συνέντευξη-φωτιά στο Κουρδιστό Πορτοκάλι φωτίζει ιστορικές στιγμές της νεώτερης ιστορίας μας και όπως η δολοφονία Τσαλικίδη, τα Ιμια και η απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο καλεί να μιλήσει επιτέλους.
-Ποια θα είναι η αντίδραση μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε περίπτωση επιθετικής ενέργειας της Τουρκίας τύπου Ιμίων;

Για να υπάρξει τέτοια κυβέρνηση θα πρέπει πρώτα να γίνουν αποδεκτές οι κόκκινες γραμμές που έχουμε δημόσια διατυπώσει.

Σε όλα τα θερμά επεισόδια που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά υπάρχει μια κλιμάκωση των εμπλεκόμενων.

Στο Αιγαίο με τις θαλάσσιες προκλήσεις της Τουρκίας επεμβαίνει πρώτα το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή με τους προκαθορισμένους κανόνες εμπλοκής που έχει διατάξει η Στρατιωτική του ηγεσία και εγκρίνει η πολιτική.

Σε μεγαλύτερο επεισόδιο αναλαμβάνει το Πολεμικό Ναυτικό πάλι βάση εγκεκριμένων σχεδίων.

Στα Ίμια ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης παρέκαμψε απόλυτα την Στρατιωτική ηγεσία όπως ομολόγησε ο Ναύαρχος Λυμπέρης.

Μετέφερε το κέντρο επιχειρήσεων στη Βουλή από το Πεντάγωνο, αγνόησε τον μακαρίτη Ναύαρχο Βασιλικόπουλο που περίμενε ΕΞΩ από το πρωθυπουργικό γραφείο ως διοικητής της ΕΥΠ που είχε άριστες πληροφορίες, ενήργησε στα τυφλά.

Τέλος παρακάμπτοντας όλους Έλληνες αξιωματικούς και στρατιωτικούς σχεδιασμούς μεταξύ αυτών και το ίδιο το ΝΑΤΟ πήγε να «καθαρίσει» τηλεφωνώντας στον Αμερικανό πρόεδρο και ευχαριστώντας τους Αμερικανούς στη Βουλή.

Αποτέλεσμα 3 νεκροί αξιωματικοί, καταρράκωση του ηθικού των ενόπλων δυνάμεων και στρατηγική ήττα της Χώρας.

Καμιά Ελληνική κυβέρνηση δεν δικαιούται να ξανακάνει αυτό το έγκλημα.

-Θα μπορούσατε να είστε εσείς υπουργός Αμυνας. Τι θα κάνατε σ΄αυτή την περίπτωση;

Αυτό που έκανα ως υπεύθυνος πολιτικός χειριστής επί 2 χρόνια στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας εμπιστευόμενος απόλυτα την ηγεσία, τους αξιωματικούς την ιεραρχία του Λιμενικού Σώματος και φροντίζοντας να εφαρμόζονται τα Εθνικά σχέδια εμπλοκής.

Αποτέλεσμα ήταν για 2 χρόνια να ενδυναμωθεί η Ελληνική παρουσία στο Αιγαίο όλες οι ενέργειες προκλήσεων απετράπησαν, όλες οι επιχειρήσεις έρευνας διάσωσης και προστασίας των συνόρων ήταν απόλυτα επιτύχεις και τέλος από 300 παράνομες εισόδους λαθρομεταναστών όταν παρέλαβα το 2007 φτάσαμε στο Ανατολικό Αιγαίο το 2009 στις 0 με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Ελλάδα πρέπει να είναι περιφανή για την ποιότητα και τις ικανότητες των Αξιωματικών της.

-Παρότι αντιλαμβανόμαστε την εκτίμησή σας στο πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, πως δικαιολογείται η σιωπή του; Εφ΄όσον ακούγεται το όνομά του για την προεδρία της Δημοκρατίας νομίζουμε ότι είναι σωστό να μιλήσει επιτέλους για όλα.

Το γιατί σιωπά ο καθένας μπορεί να κρύβει πολλά που δεν γνωρίζουμε.

Συμφωνώ όμως ότι οφείλει να μιλήσει για όλα εκείνα που έγιναν συμπεριλαμβανόμενων των πιέσεων από εξωτερικούς παράγοντες.

Τις υποκλοπές, την δολοφονία Τσαλικίδη, την απόπειρα εναντίον του που στάματησαν Ρώσοι πράκτορες, τις πυρκαγιές του 2007, τα γεγονότα στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πολιτική που σωστά χάραξε με στροφή προς τη Ρωσία και τον πρόεδρο Πούτιν, το βέτο στο Βουκουρέστι ο αγωγός Μπουρκάς-Αλεξανδρούπολη και ο Σαουθ στρίμ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

ΜΕ θλίβει βαθύτατα το γεγονός ότι ψήφισε τα μνημόνια και δεν υπερασπίστηκε την πολιτική του αφήνοντας τον Σαμαρά να τον αμφισβητεί στηρίζοντας για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων, τον ΓΑΠ και τους υπόδικους Γεωργίου και Παπακωνσταντίνου.

-ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.

-Πως σχολιάζετε τα gallop που σας θέλουν στο όριο;

Αν ο Λαός στις εκλογές ψηφίσει όπως οι δημοσκόποι περιγράφουν ,αν και με εμάς πέφτουν συχνά έξω, θα σημαίνει ότι μας θέλουν οι Έλληνες με αυτή τη δύναμη στη Βουλή και πιθανώς στην Κυβέρνηση.

Το 2012 τους διαψεύσαμε έτσι θα γίνει και πάλι.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι εγγυητές της υπεράσπισης των Εθνικών θεμάτων της σχέσης Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, της τιμωρίας των ολιγαρχών που παρανόμησαν  και των πολιτικών τους οργάνων, αλλά και της εφαρμογής μιας πολιτικής που θα σέβεται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, θα προστατεύει τους αδύνατους και με χαμηλή φορολογία θα φέρει την ανάπτυξη.

-ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

-Πόσες φορές έχετε εμφανισθεί στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ;

Από το 2012 μία φορά για 10 λεπτά σε παράθυρο,αλλά από επιθέσεις και λάσπη εναντίον μου συχνά ,πολύ συχνά…

-Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση μπορεί να εξαγοράσει βουλευτές γι αν φθάσει στους 180;

Θα προσπαθήσουν τα πάντα εξαγορές, εκβιασμούς, απειλές αλλά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ.

-Πως σχολιάζετε την στάση του Κάρολου Παπούλια όλα αυτά τα χρόνια

Έχει υπογράψει αντισυνταγματικά όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, έχει υπογράψει φωτογραφικές διατάξεις από την Κυβέρνηση, έχει αποδεχτεί νομοθετήματα που απαιτούν πλειοψηφία 180 Βουλευτών γιατί εκχωρούν ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Οφείλει να παραιτηθεί τώρα για να μη σύρει την Χώρα σε μακρά προεκλογική περίοδο.



ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.