ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Συνάντηση του προεδρείου της ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αύριο στις 3 το μεσημέρι

Αποδεκτό έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το αίτημα του Δ.Σ. της  ΚΕΔΕ  για συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα, μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, για την πραγματική διάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα.

Η συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη με τον πρωθυπουργό, θα γίνει αύριο Σάββατο 25 Απριλίου, και ώρα  3 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα σήμερα, είχαν προηγηθεί συναντήσεις αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με πολιτικούς αρχηγούς και εκπροσώπους κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για την κάθετη αντίθεση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία οι δήμοι υποχρεώνονται να καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Συναντήσεις έγιναν με τον α΄ αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο, τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Ιωάννη Πλακιωτάκη, τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

ΠΗΓΗ: lagadas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.