ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Γιατί η κακοποίηση ζώων μας αφορά όλους

Αποτέλεσμα εικόνας για κακοποίηση ζώων

Δεν έχουν όλες οι ειδήσεις την ίδια σημασία όμως κάποιες έχουν πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που έχουμε μάθει να τους δίνουμε.
Πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη ένας άντρας σκότωσε κυριολεκτικά στο σκύλο ένα κουτάβι επειδή κατούρησε μέσα στο σπίτι. Καθημερινά διαβάζουμε για ιστορίες φρίκης που απλώς περιγράφουν την άσκηση αρρωστημένης βίας σε ζώα. Για ανθρώπους που έβαλαν φόλες σε μια τεράστια ακτίνα και σκότωσαν δεκάδες ζώα σε μια ημέρα.
Αυτές οι ειδήσεις δεν αφορούν τους ''φιλόζωους''. Μας αφορούν όλους.
Οι άνθρωποι που μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα βίας είναι ένας δηλωμένος και ξεκάθαρος κίνδυνος για τις κοινωνίες που ζουν. Δεν θα πειράξουν μόνο ανυπεράσπιστα ζώα δεν θα σταματήσουν εκεί. Δεν μπορούν κατά συνέπεια να μένουν ατιμώρητοι....
Όσοι γνωρίζετε ποιος είναι ο γείτονας που βάζει φόλες, αυτός που εγκατέλειψε σε μια κλειστή σακούλα κουτάβια ή άλλα νεογέννητα ζώα να πεθαίνουν, όσοι γνωρίζετε ποιος είναι αυτός που αφήνει δεμένο ένα ζώο στην ταράτσα να πεθάνει ζωντανό, όσοι γνωρίζετε ποιος είναι αυτός που κακοποιεί συστηματικά τον σκύλο του και φοβάστε μην μπλέξετε αν τον καταγγείλετε σταματήστε να φοβάστε και μιλήστε.
Κανένα περιστατικό κακοποίησης ατιμώρητο.
dogsvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.