ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Σκέψου.....


Πρόσεχε!
''Προσέχω για να έχω'' λένε πολλοί άνθρωποι και καλώς πράττουν. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι πολιτικοί μας(υποψήφιοι ή εν ενεργεία) πάντα βέβαια για το συμφέρον του λαού.
Οι κινήσεις τους λένε είναι προσεχτικές. Προσέχουν την πατρίδα από τους επερχόμενους κινδύνους. Φυλάττουν Θερμοπύλες(στο τέλος όμως ποτέ τους δεν προβλέπουν τον Εφιάλτη που φαίνεται και τους εχθρούς που διαβαίνουν).
''Πρόσεχε'' έλεγε πάντα η μαμά σε όλους μας όταν μας φρόντιζε. Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι τύποι δεν το θυμούνται. ''Πρόσεχε'' δηλαδή για τον εαυτό σου, αλλά και για τους άλλους. Δίνουν αυτοί άραγε προσοχή στα προβλήματα του τόπου; Μήπως είναι αλλού;Μήπως είναι ''χύμα''; Δεν πιστεύετε πως είναι αλόγιστοι, ασύνετοι, απερίσκεπτοι, αστόχαστοι άρα και επικίνδυνοι; Αυτή η έλλειψη προσοχής, η απροσεξία που θα οδηγήσει; Γιατί δεν δίνουν την πρέπουσα συγκέντρωση στα ζητήματα για τα οποία είναι υποχρεωμένοι; Εν τέλει μάλλον ας προσέξουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Είναι ναρκοπέδιο.
Αλλά και εσύ ψηφοφόρε τον εαυτό σου πρόσεξε, τι θα ψηφίσεις! Πρόσεχε κι εκείνους που σε πουλάνε, αλλά κι εσύ αποδείξου ''προσεχτικός''!

Θεόδωρος Σαββίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.