ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Σκέψου.....!!!!!!


Οι αυτοδιοικητικές Αρχές που διοικούν σήμερα, εάν θέλουν να διοικούν και στην επόμενη πενταετία......
......πρέπει να μην εγκλωβιστούν στον διοικητισμό και τον καθεστωτισμό, να είναι επαρκώς κοινωνικά δίκαιες, να μην χάσουν την καρδιά, την ψυχή και την ταυτότητά τους, για να μην αναγκαστούν αργότερα να δηλώσουν ότι ''ηττηθήκαμε γιατί χάσαμε την ηγεμονία των ιδεών μας και η ήττα μας ήταν πολλαπλή: πολιτική, προγραμματική, οργανωτική... όλα ήταν..... χθές''.
Έχουν ευθύνες όσοι διοικούντες επέλεξαν τις ισορροπίες και όχι μια ριζοσπαστική πολιτική ανατροπής, σύγκρουσης και ρήξης με τη φθορά. Ευθύνονται όσοι διοικούντες αποδέχτηκαν τη στρογγυλοποίηση των θέσεων και την αποδοχή της λογικής του μέσου όρου.
Ευθύνονται όσοι εφαρμόζουν τη διαχειριστική πολιτική της εξουσίας διότι έτσι αφήνουν πίσω τους τα λαϊκά στρώματα και δεν δίνουν απαντήσεις στα πολυποίκιλα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Και αηδιάζει όταν ''τρώει στη μάπα'' ατελείωτα καφενειακά κουβεντολόγια ανάμεσα σε γραμματείς και φαρισαίους, οι οποίοι με έναν άσαρκο, χωρίς αίμα, πέτσινο λόγο υπόσχονται τα ίδια και τα ίδια, χωρίς ο τόπος να πηγαίνει ούτε έν;α βήμα μπροστά!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.