ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ (13)

Αποτέλεσμα εικόνας για ομιχλη

Έστησαν πολιορκητικές μηχανές που τις ονόμασαν ''ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ'' και ''ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ'' προκειμένου να λεηλατήσουν το δημόσιο χρήμα......

AdTech Ad
.....στο χώρο των Λουτρών, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια από τον Ε.Ο.Τ., που να τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις, χωρίς σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών.
Αποφασίζουν, κατά πλειοψηφία, στο Δημοτικό Συμβούλιο, την εκταμίευση πολλών χιλιάδων ευρώ. Οι αποφάσεις αυτές δεν αναρτήθηκαν στη ''Διαύγεια''. Απόφαση που δεν αναρτάται στο Διαδίκτυο είναι ανίσχυρη, δεν ισχύει. Επομένως, το Δημόσιο ενδεχόμενα να επιβάλλει Πράξεις Καταλογισμού, να ζητήσει, δηλαδή, τα χρήματα που εκταμιεύθηκαν.
Αλλά απ' ευθείας αναθέσεις αποφάσισε και ο τότε Δήμαρχος, χωρίς οι αποφάσεις αυτές να αναρτηθούν στο Διαδίκτυο. Απ' ευθείας αναθέσεις ισχύουν μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.
Ως προς τα έσοδα: δεν εισήλθαν στα Ταμεία του Δήμου, δεν εισήλθε ούτε ένα ευρώ! ,ούτε από τα χρήματα που πλήρωσαν οι εκθέτες, οι μικροεπαγγελματίες, οι καντινιέρηδες, ούτε από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η Επιχείρηση των Λουτρών εμφανίζεται να έχει δύο καταθετικούς λογαριασμούς στην ίδια Τράπεζα. Έχουμε, λοιπόν, δύο καταθετικούς λογαριασμούς Ανωνύμου Εταιρίας, στον ένα κατατίθεται η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, στον άλλο καταθέτουν χρήματα οι επαγγελματίες για να τους δοθεί χώρος.
Αναλογιζόμαστε όλους αυτούς τους καθ' όλα σοβαρούς και έντιμους συμβούλους που θα έχουν αντιληφθεί ότι για μια ακόμη φορά παγιδεύτηκαν από τους μακιαβέληδες που κάποτε πίστεψαν και θα πείσουν για την αθωότητα τους, τον κ. Εισαγγελέα Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.