ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για θεραπεια για τα νεφρα

Οι καλύτερες τροφές και τα βότανα για να καθαρίσουν τα νεφρά σας

Οι νεφροί είναι σημαντικά όργανα στο σώμα σας και είναι υπεύθυνα για την εκκαθάριση των αποβλήτων από το σώμα σας, την ισορροπία υγρών του σώματος, την μορφή ούρων, και να βοηθήσουν και σε άλλες σημαντικές λειτουργίες του σώματος. Κάθε μέρα τα νεφρά επεξεργάζονται το αίμα για να ξεκαθαρίσουν τα προϊόντα αποβλήτων και το επιπλέον νερό. Αυτά γίνονται στα ούρα, που ρέουν προς την ουροδόχο κύστη μέσω των ουρητήρων.
Οι τοξίνες μπορούν να συσσωρεύονται στον οργανισμό και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, όπως πέτρες στα νεφρά και υψηλή αρτηριακή πίεση. Ο καθαρισμός των νεφρών σας βοηθά να αποβάλλεται  τις τοξίνες, να βελτιώσετε  την ροή των ούρων και την βελτίωση της λειτουργίας των νεφρών.
Σημαντική σημείωση – τα άτομα με νεφρική νόσο ή άλλη ιατρική κατάσταση μπορεί να χρειάζονται ειδικές απαιτήσεις στην  διατροφής και θα πρέπει να ακολουθήσουν το γιατρό τους ή το διαιτολόγο  με κατευθυντήριες γραμμές.

Τρόφιμα για να καθαρίσουν τα νεφρά σας

Το νεφρό μπορεί να καθαρίσει  αν καταναλώνετε αρκετή ποσότητα υγρών, η οποία μπορεί να προέλθει από τρόφιμα όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, καθώς και  το νερό και άλλα υγρά.
Ο οργανισμός  ενυδατωμένος  και κρατώντας τα ούρα σας αραιωμένα είναι σημαντικό για την διατήρηση των νεφρών σας υγιή. Το νερό είναι η καλύτερη επιλογή, και πίνοντας άφθονο νερό όλη την ημέρα θα βοηθήσει τα νεφρά σας να λειτουργούν σωστά. Μένοντας ενυδατωμένοι  είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ασκείστε συχνά ή σε ζεστό καιρό. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό από το συνηθισμένο για να αντισταθμίσετε  την απώλεια υγρού από την εφίδρωση.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, αν πάσχετε από νεφρική νόσο, μπορεί να μη χρειάζονται πολύ νερό, διότι κατεστραμμένα νεφρά δεν μπορεί να απαλλαγούμε από επιπλέον υγρό, καθώς όπως θα έπρεπε. Ανάλογα με το στάδιο σας της νεφρικής νόσου και της θεραπείας, ο γιατρός σας μπορεί να σας πει να περιορίσουν την κατανάλωση υγρών.

Υγιεινή Διατροφή

Μια ισορροπημένη διατροφή σας εξασφαλίζει όλα τα μέταλλα και τις βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα σας. Φρούτα και λαχανικά θα  βελτιώσουν  την λειτουργία των νεφρών. Εάν πάσχετε από νεφρική νόσο, μπορεί να έχετε κάποιους  διατροφικούς  περιορισμούς που συνέστησε ο γιατρός σας. Μπορεί να χρειαστεί να αποφεύγετε  ορισμένες τροφές, εάν έχετε νεφρική βλάβη, για παράδειγμα μετά από χαμηλό  καλίου ή χαμηλή φωσφόρου δίαιτα.

Μερικά καλά τρόφιμα για να φάτε  για υγιή νεφρά περιλαμβάνουν:

Καρπούζι –  περιέχει πολύ νερό και έχει επίσης καλή  λειτουργία  σαν διουρητικό που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να παράγουν περισσότερα ούρα, έτσι ώστε να απομακρυνθούν περισσότερα απόβλητα από το σώμα.
Ο χυμός του λεμονιού – μπορείτε να προσθέσετε στο νερό σας μισό φλιτζάνι χυμό λεμονιού ημερησίως, Ο χυμός λεμονιού βοηθά στη μείωση του σχηματισμού πέτρας στα νεφρά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ξίδι μηλίτη  αντί για λεμόνι: αναμίξτε απλά 6 κουταλάκια του γλυκού ή έτσι σε περίπου ένα γαλόνι καθαρού νερού και ποτό όλη την ημέρα.
Μούρα – είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά και περιέχουν πολλές ιδιότητες στην  καταπολέμηση των ασθενειών. Θα βοηθήσει να καθαρίσουμε το ουρικού οξύ από τα νεφρά κρατώντας τους  έτσι  υγιείς. Τα βατόμουρα είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε όλα τα μούρα.Επίσης, τα κόκκινα σταφύλια είναι πολύ καλό για τα νεφρά.
Μήλα – είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες και έχουν αντι-φλεγμονώδεις ενώσεις που μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία των νεφρών.
Σπόροι κολοκύθας – είναι πολύ καλό για τα νεφρά, καθώς είναι εξαιρετικά πλούσια σε μια σειρά από αντιοξειδωτικά, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Σπόροι κολοκύθας μπορεί να προωθήσει την υγιή λειτουργία των νεφρών με τη μείωση του κινδύνου σχηματισμού λίθων στα νεφρά.

Βότανα να καθαρίσει τα νεφρά σας

Εδώ είναι μερικά βότανα που βοηθούν να  καθαρίσουν τα νεφρά:
1. Ginger – πιπερόριζα περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες ευεργετικές για τη λειτουργία των νεφρών. Επίσης, έχει καθαριστικές ιδιότητες και καθαρίζει το αίμα και από τα νεφρά όλες  τις  τοξίνες.
2. Turmeric – κουρκούμη είναι πλούσια σε αντισηπτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, ώστε να μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και την θεραπεία της φλεγμονής των νεφρών και των νεφρών λοιμώξεις.
3.  Φύλλα πικραλίδας   ένα από τα καλύτερα διουρητικά της φύσης. Ενισχύουν τα νεφρά, την εκκαθάριση κατακράτηση νερού και προωθεί την ούρηση, και, συνεπώς, καταπραΰνει τους ερεθισμούς του ουροποιητικού συστήματος. Νωπά ή ξερά, όλα τα μέρη του φυτού μπορεί να παράγουν ένα δροσιστικό τσάι που έχει διουρητικές ιδιότητες.
4 Τσουκνίδα – ένα άλλο βότανο που χρησιμοποιείται για να ωφελήσει το αίμα και την θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Έχει διουρητική δράση και διατηρεί το νερό που ρέει μέσω των νεφρών και της ουροδόχου κύστης,  και διώχνει τα βακτήρια  . Η περιεκτικότητα σε σίδηρο είναι ένα επίσης ένας πολύ καλός οικοδόμος  του αίματος .
5. Μαϊντανός – αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα που βοηθά στην αποβολή των νεφρών από όλες τις τοξίνες και είναι επίσης ευεργετική για τη θεραπεία λίθων των νεφρών και ουρολοίμωξη. Μπορείτε είτε να συμπεριλάβετε αυτό το φαγητό στη σαλάτα σας ή άλλα πιάτα ή την προετοιμασία  με μαϊντανό τσάι.

6.Αγριο κυπαρίσσι θα βελτιώσει τη λειτουργία των νεφρών. Χρησιμοποιούνται για λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών και της ουροδόχου κύστης πέτρες. Μην πάρετε αγριοκυπάρισσο, αν έχετε μια φλεγμονή των νεφρών. Μην χρησιμοποιείτε συνεχώς για περισσότερο από 4 εβδομάδες, και δεν λαμβάνουν αγριοκυπάρισσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
7.  μυριόφυλλο όχι μόνο λειτουργεί ως διουρητικό, ενθαρρύνοντας τα νεφρά για να απομακρύνει τα απόβλητα και το νερό, αλλά έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι περιέχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
8. κόκκινο τριφύλλι – άλλο διουρητικό βότανο που διεγείρει την απομάκρυνση των αποβλήτων και του νερού από τα νεφρά.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τη φροντίδα των νεφρών σας και την μείωση του κινδύνου της νόσου των νεφρών που έχουν αποδειχθεί επιστημονικά:
. 1 Το κάπνισμα, το αλκοόλ και η καφεΐνη – αποφεύγοντας  το κάπνισμα και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και την καφεΐνη.
2. Αρτηριακή πίεση – Η διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα χοληστερόλης. Η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για προβλήματα στα νεφρά.
3. Αλάτι – είναι ένα ορυκτό που αποτελείται κυρίως από χλωριούχο νάτριο. Πάρα πολύ νάτριο μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση. Αυτό μπορεί να βλάψει τα νεφρά σας περισσότερο και να κάνει την καρδιά σας να εργάζεται  σκληρότερα.
4. Διατηρήστε ένα σωστό βάρος – το υπερβολικό βάρος αυξάνει την αρτηριακή σας πίεση, το οποίο είναι κακό για τα νεφρά σας.
πηγη
.healthyandnaturalworld.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.