ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!Β.ΠΟΥΤΙΝ ΟΜΠΑMΑ ΕΒΓΑΛΑΝ »ΜΑΧΑΙΡΙΑ»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ασχημες εξελιξεις μυριζει πολεμος β πουτιν ομπαμα εβγαλαν μαχαιρια


Οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας είναι σε κάκιστο επίπεδο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ΗΠΑ Ρώσοι χάκερς έχουν προσπαθήσει επανειλλημένα να εισέλθουν στα συστήματα της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο πρόεδρος Ομπάμα, είπε πως «Τα πάντα είναι εφικτά», σε συνέντευξή του στο κανάλι NBC που μεταδόθηκε χθες όταν ερωτήθηκε αν θα προσπαθήσουν οι Ρώσοι να επηρεάσουν τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου. Ο Ομπάμα είπε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ανακρίσεων (FBI) διερευνά τη διαρροή την Παρασκευή 19.000 και παραπάνω μηνυμάτων της Επιτροπής, τα οποία δείχνουν ότι η Επιτροπή είχε προσπαθήσει να προωθήσει την Χίλαρι Κλίντον εις βάρος του γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς στη διαδικασία χρίσματος για την προεδρία.

«Το ξέρω ότι οι ειδικοί το έχουν αποδώσει στους Ρώσους», είπε ο Ομπάμα. «Αυτό που όντως ξέρουμε είναι ότι οι Ρώσοι παραβιάζουν τα συστήματά μας, όχι μόνό τα κυβερνητικά συστήματα, αλλά και τα ιδιωτικά συστήματα», πρόσθεσε. Η διαρροή των μηνυμάτων ανάγκασε την Ντέμπι Ουάσερμαν Σουλτζ, μέλος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων από τη Φλόριντα, να υποβάλλει την παραίτησή της ως πρόεδρος της Επιτροπής.
«Ποιά είναι η σκοπιμότητά τους, όσον αφορά τις διαρροές, όλα αυτά, δεν τα ξέρω άμεσα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένως εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Βλαντιμίρ Πούτιν», τον ηγέτη της Ρωσίας, είπε ο Ομπάμα. Ο Τραμπ έχει συγχαρεί επανειλημμένα τον Πούτιν, αποκαλώντας τον «ισχυρό ηγέτη».
Ο νεοϋορκέζος επιχειρηματίας είπε επίσης στην εφημερίδα New York Times την περασμένη εβδομάδα ότι ως πρόεδρος, το ΝΑΤΟ μπορεί να μην υπερασπιστεί αυτόματα τις βαλτικές χώρες που ήταν κάποτε τμήμα της Σοβιετικής Ένωσης. «Νομίζω ότι ο Τραμπ έχει αποσπάσει πολύ θετική κάλυψη στον τύπο της Ρωσίας», σημείωσε ο Ομπάμα.
http://aitoloakarnanianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.