ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ "ΑΝΕΝΕΡΓΑ" ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !!!


Τα κροκοδείλια δάκρυα ενός ποιητή σε μια τυχαία πινακοθήκη φοροδιαφυγής …


Μπορείς να το πεις και βιβλική καταστροφή του ΣΔΟΕ ....
Το πρόβλημα αυτού του τόπου ήταν πάντα το ψώνιο που κουβαλάει μέσα του ο Έλληνας, ο οποίος έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.
Πάντοτε αυτός έχει δίκιο, πάντοτε η δική του οπτική είναι η σωστή, και πάντοτε θα πρέπει όλοι να τον χειροκροτούν.
Και αν τυχόν βρεθεί ο αντίλογος, είναι πάντα η προσωποποίηση του κακού, αυτός ο «άλλος» που φταίει πάντα για την αποτυχία του Ελληναρά.
Αυτό ήταν, και είναι το βασικό,  και μεγαλύτερο πρόβλημα μας ως κοινωνία.
Η προσήλωση, και η εμμονή στο παρελθόν.
Στους αρχαίους σοφούς ,στους ποιητές και στους διανοούμενους, που πάντα προβάλλονταν ως ορθή οδός σωτηρίας από τους ανύπαρκτους σύγχρονους δήθεν διανοούμενους συστατικών επιστολών  – κακέκτυπα που δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν. Το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι κακογραμμένα βιβλία ΚΑΙ φοροδιαφυγή σε εκδήλωση αριστερίστικης κοπής πίτας ....
Έχει αποβεί τραγική για την χώρα μας αυτή η λατρεία της αριστερίστικης θωλοκουλτούρας πνιγμένης μέσα στο ντουμάνι του καπηλειού, εν ώρα κρασοκατάνυξης.
Φερέλπιδες σωτήρες πολιτευόμενοι επί σειρά ετών, ομιλούν για νταβατζήδες της πολιτικής ενώ οι ίδιοι προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατηθούν στην δημοσιότητα μέσα στον πολιτικό βάλτο στην δημιουργία του οποίου συνέβαλαν με την απραξία τους και την ανοχή τους βολεύοντας στο παρελθόν την γυναικά τους η πρόσωπα του οικογενειακου τους περιβάλλον .
 Η δημόσια παρέμβαση τους, η βαρύτητα του λόγου τους, θυμίζει φρύνους καθήμενους επί νούφαρου, που αμολούν μία πορδή, διαταράσσοντας στιγμιαία την ησυχία του βάλτου, και όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα τους.
Κρατήστε τα πυροτεχνήματα σας για την ημέρα της Ανάστασης, που έρχεται. Άλλωστε σαν θρησκευόμενοι καρεκλατοι πρέπει να ξέρετε ότι   << με αυγό το βουλώνεις με αυγό το ξεβουλώνεις >>και δεν κατηγορούμε ποτέ το άτομο που μας έφτασε μέχρι εδώ για τα πιτογυρα που κουβαλάς την Παρασκευή  ημέρα νηστείας ........
Μέγα Αχαριστία !!!!
Καλή Σαρακοστή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.