ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η απάντηση του κ. Ηλία Τσαγγάνα, Προέδρου της ΔΕΥΑΛ.




Τι απαντά στην Μαρκέλλα Ταυρίδου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Ηλίας Τζαγγάνας

Συνηθισμένη είναι πλέον η πρακτική της κ. Ταυρίδου να μιλάει μέσω του διαδικτύου και όχι στο ανώτατο όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.


Εάν είχε τα αυτιά της όμως ανοιχτά στα Δημοτικά Συμβούλια, στα οποία απαντώνται όλα τα ερωτήματα, δεν θα χρειαζότανε να εκτίθεται στα μέσα του διαδικτύου.
Αυτήν την φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο απευθυνόμενη επί προσωπικού θίγοντας μάλιστα και υπολήψεις αν τα γραφόμενα είναι δικά της.
Καμία θέση δεν είναι μαγαζάκι κανενός και δεν την κληρονομήσαμε από τον πατέρα μας, γεγονός που το αποδεικνύουμε καθημερινά και όλες τις ώρες του 24ωρου.
Από τον πατέρα μας ότι ήταν να κληρονομήσουμε το κληρονομήσαμε και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά και από τις οικογένειες μας.
Τις θέσεις που κατέχει ο καθένας μας ανάλογα με την προτίμηση τις δίνει ο Δημότης. Αλλους τους κατατάσσει στην διοίκηση και άλλους στην αντιπολίτευση.
Αναφορικά με τα επαγγελματικά καλά θα κάνει επειδή δεν γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, πρώτα να ενημερώνεται και στην συνέχεια να μιλάει.
Εχω να της πω λοιπόν ότι ούτε δημόσιος υπάλληλος υπήρξα, ούτε άνεργος είμαι και την προκαλώ να έρθει να μετρήσουμε τα ένσημα μας να δούμε ποιανού είναι περισσότερα, αν και ηλικιακά είμαι μικρότερος.
Επίσης της υπενθυμίζω ότι ζω με την οικογένεια μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εκεί από όπου κατάγομαι και γνωρίζω πολύ καλύτερα και από την ίδια και από τους συμβούλους της τα προβλήματα του τόπου.
Ας μας πει η κυρία Ταυρίδου που ζει και που δραστηριοποιείται επαγγελματικά!!!!!!
Η αναφορά της επί προσωπικού θεωρώ ότι έγινε εκ παραδρομής αλλά για πρώτη και τελευταία φορά.
Σε θέματα που αφορούν στα Δημοτικά πράγματα έχει κάθε δικαίωμα να λέει ότι θέλει όταν όμως μιλάει επί προσωπικού θα της συνιστούσα να προσέχει λίγο.

ΤΖΑΓΓΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.