ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ''ΤΟ ΒΟΛΙ'' ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για βολι

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαγκαδά αποφάσισε (Αριθμ. Συνεδρίασης 2/11-02-2016, Αριθ. Απόφασης 42/2016, Αριθ. Θέματος Πινακίου : 12) κατά πλειοψηφία 24 με 6 την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Επιχείρησης Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά (Ε.Ε.Ι.Π.Λ.) Μονοπρόσωπη Α.Ε. με το ποσό των επτακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (750.000).

Από την ανάγνωση της απόφασης προκύπτει ότι μεταξύ των 24 πλειοψηφίσαντων βρίσκονται και τρεις (3) δημοτικοί Σύμβουλοι και συγκεκριμένα οι: 14. Κομμάτας Αστέριος, 25. Ταυρίδου Μαρία, 28. Τζιαμπάζης Θεόδωρος οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη θέση του Δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. 
Είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπεται η χρηματοδότηση των δημοτικών επιχειρήσεων από τους Δήμους. Οι τρεις (3) μαζί με τους άλλους είκοσι ένα (21) ψήφισαν παρά το Νόμο!!!!
Οι πλειοψηφίσαντες 24 Δημοτικοί Σύμβουλοι εκτός πάσης αμφιβολίας θα βρεθούν απολογούμενοι για την απόφασή τους της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, κατά παράβαση του καθήκοντός τους. Σίγουρα υπέχουν Ποινικής και Αστικής ευθύνης.....
Αυτή η ''ανθούσα'' βιομηχανία ξεπλύματος μαύρου χρήματος πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Ο δημότης χρειάζεται αιρετούς που δεν ανέχονται τη διαπλοκή, που τα τελευταία έτη εξελίχθηκε σε επιστήμη. Όποιος δεν σέβεται τα χρήματα του Πολίτη να πάει σπίτι του !!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.