ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Θεόδωρου Τζιαμπάζη

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ
Η εικόνα ίσως περιέχει: τον ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ
Η εικόνα ίσως περιέχει: τον ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ, κουστούμι

Την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο ανακοίνωσε χθες ο κ. Τζιαμπάζης Θεόδωρος, Aντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Yπηρεσιών, παρουσιάζοντας την παράταξη του με όνομα ''Σύμπραξη Δημιουργίας''. 

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι,

Με πλήρη επίγνωση των ευθυνών που προτίθεμαι να αναλάβω, καταθέτω σήμερα την απόφασή μου, να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Λαγκαδά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Γεννήθηκα το 1974 και μεγάλωσα στην πόλη του Λαγκαδά, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως πολιτικός μηχανικός τα τελευταία 15 χρόνια.

Επέλεξα συνειδητά να ζήσω σε αυτό τον τόπο, μαζί με την οικογένειά μου, καθώς πάντα πίστευα κι πιστεύω στις δυνατότητες του.

Η αγάπη μου γι΄αυτόν τον τόπο δεν είναι ευκαιριακή. Γνωρίζω τις ανάγκες του, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τα προβλήματά του καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξής του. Τα τελευταία 4 χρόνια, υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, μου δόθηκε η  ευκαιρία να αναπτύξω μια άμεση σχέση με εσάς, μια σχέση, που πιστεύω βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ειλικρίνεια.

Επιβάλλεται, λοιπόν, από εμάς που γεννηθήκαμε, ανδρωθήκαμε και ζούμε μόνιμα και σταθερά εδώ, σε αυτόν το Δήμο, και πάνω απ΄όλα τον αγαπάμε και τον πονάμε, να δώσουμε λύσεις και αγώνα με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος.

Νέοι άνθρωποι με διάθεση, όνειρα και φρέσκες προτάσεις αλλά και άνθρωποι που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στα κοινά τάσσονται στο πλευρό μας, ώστε να θέσουμε από κοινού τις βάσεις για ένα Δήμο ανταγωνιστικό, φίλο για τους κατοίκους του και πόλο έλξης για επισκέπτες και επενδύσεις, ένα Δήμο πρωταγωνιστή.

Η ομάδα, που καθημερινά διευρύνεται, απαρτίζεται από ικανά και έντιμα μέλη της κοινωνίας μας, προερχόμενα από όλους τους χώρους και τις ηλικιακές ομάδες, με  διάθεση να εργαστούν για το παρόν του Δήμου μας, θέτοντας γερά θεμέλια για το μέλλον του. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα που οι συνοδοιπόροι μου και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι οι κοινωνίες που προοδεύουν, είναι αυτές που αφουγκράζονται τις ανάγκες και προσαρμόζονται στις συνθήκες των καιρών.

Ιδιαίτερα σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έμεινε ανεπηρέαστη και ο Δήμος μας δεν αποτελεί  εξαίρεση. Τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, στην καθαριότητα, στον ηλεκτροφωτισμό, στις δημόσιες συγκοινωνίες, στην ύδρευση, στην αγροτική οδοποιία, στην ασφάλεια των πολιτών, καθώς και η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Δήμου μας, αποτελούν προτεραιότητά μας.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Τοπικών Συμβουλίων θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες μας, γιατί αυτοί ξέρουν τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της κάθε γειτονιάς και αγωνιούν να ακουστεί η φωνή τους.

Να είστε σίγουροι ότι οι συνοδοιπόροι μου και εγώ, ζητώντας την ψήφο σας, πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας για την Δημοτική Περίοδο 2109 - 2023.

Σε αυτή την πορεία μας, που ξεκινά σήμερα, σας θέλουμε μαζί μας.

Σας καλώ να Συν-Πράξουμε τώρα και να Συν-Δημιουργήσουμε από σήμερα το αύριο του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Τζιαμπάζης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.