ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η προεκλογική ένταση χτυπάει κόκκινο στον Δήμο Λαγκαδά

Αποτέλεσμα εικόνας για θερμομετρο στο κοκκινο
Η προεκλογική ένταση χτυπάει κόκκινο τις τελευταίες μέρες στον Δήμο Λαγκαδά, με την επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες με Όραμα» να περνάει στην αντεπίθεση, βάλλοντας κατά του φαβορί της διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου Δήμου Λαγκαδά Γιάννη Ταχματζίδη, νικητή της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης.
Η επιχειρηματολογία της κ. Ανδρεάδου εστιάζεται στην προσπάθεια να προβληθεί η ίδια και οι συνεργάτες της, ως το «νεανικό καινοτόμο μέλλον» καλώντας τους ψηφοφόρους «να πουν όχι στο παρωχημένο και σκουριασμένο», παρελθόν αφήνοντας υπονοούμενα για τον Γ.Ταχματζίδη.
Βέβαια, εδώ οι γνωρίζοντες τα «του δήμου», ήδη πιάνουν την κοιλιά τους από τα γέλια, καθώς η κυρία Ανδρεάδου υπήρξε μέλος της προηγούμενης διοίκησης η οποία αφήνει πίσω της εκκρεμότητες .
Η κ Ανδρεάδου, επί μια πενταετία ασκούσε διοίκηση στο Δήμο Λαγκαδά μέσα από θέσεις κλειδιά ως αντιδήμαρχος αλλά και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θέσεις, από τις οποίες μπορούσε να βοηθήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης της, δίνοντας λύσεις «στις αγωνίες για ένα καλύτερο αύριο» και να «απαγκιστρωθεί από παλαιοκομματικές αντιλήψεις και από γερασμένες μορφές έκφρασης και οργάνωσης , και προπάντων από τις εξαρτημένες σχέσεις» .
Κρατώντας τα όσα δήλωσε , αιτιολογώντας την «ξαφνική» παραίτηση της, σε ποια πρόσωπα της παράταξής της καταλογίζει «ανικανότητα και αρνητισμό» και πώς κατάλαβε σήμερα και μετά από πέντε χρόνια εξουσίας, ότι τώρα «ξέρει τι μπορεί να κάνει»!!!
Αναρωτιόμαστε κυρία Ανδρεάδου…
Με ποιο τρόπο θα πείσετε τον ψηφοφόρο ότι δεν θα του υφαρπάξετε για μία ακόμη φορά την ψήφο, αφού ήδη το έχετε πράξει όπως παραδεχτήκατε στην παραίτηση σας, ομολογώντας ότι κάποια πράγματα που μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν?
Πώς θα οργανώσετε τον Δήμο οικονομικά, όταν και με δικές σας ψήφους χρεώθηκε ο Δήμος με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;
Πώς θα οργανώσετε τον Δήμο, όταν στη θητεία σας, ως Πρόεδρος, δεν καταφέρατε να φέρετε στα Δημοτικά Συμβούλια τους συναδέλφους σας δημοτικούς συμβούλους?
Πώς θα κάνατε πράξη όσα υπόσχεστε, στην επόμενη θητεία σας να κάνετε, καθώς δεν κάνατε τίποτε εδώ και πέντε χρόνια ενώ μπορούσατε;
Είναι γνωστό ότι κάθε αιρετός κρίνεται και γι αυτά που έκανε και γι αυτά, που θα μπορούσε να κάνει και δεν έκανε απογοητεύοντας τους πολίτες.
Ο Δημότης Λαγκαδά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο αν θα επιλέξει την κυρία Ανδρεάδου με το παρασκήνιο της, ή αν θα επιλέξει τον κ΄. Ταχματζίδη.
Παρόλα αυτά οι 10.554 πολίτες που επέλεξαν την παράταξη Ταχματζίδη, είναι για την κυρία Ανδρεάδου παρωχημένοι σύμφωνα με το δελτίου τύπου που ανάρτησε .
Δείτε την ανάρτηση της κ. Ανδρεάδου ΕΔΩ
Πηγή: volvipress.gr
Πίνακας με τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών 26ης Μαΐου 2019 στον δήμο Λαγκαδά
ΣυνδυασμόςΠοσοστόΨήφοι
ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Ι. – ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
33,06%10.554
ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ Ε. – ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
20,78%6.634
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ι. – ΝΕΑ ΑΡΧΗ Ιωάννης Αναστασιάδης
15,72%5.017
ΤΑΥΡΙΔΟΥ Μ. – ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ
13,23%4.224
ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ Θ. – ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
9,62%3.070
ΣΑΜΟΥ Χ. – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Δ.Σ. Χρύσα Σάμου Υποψήφια Δήμαρχος
4,47%1.426
ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ Φ. – ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΓΚΑΔΑ
3,13%998

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.