ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ (ΞΑΝΑ)ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για καλπη


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ τους δημοτικούς Συμβούλους που αποφάσισαν να Α) μην ασκηθεί έφεση κατά της με αριθμό 12089/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (περιουσιακές διαφορές - εργατικά) 

Β)Να μην ασκηθεί αίτηση ανάκλησης ή μετατροπής της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων, που διατάχθηκαν με την ίδια απόφαση, ώστε να μην είναι υποχρεωτική η απασχόληση και η πληρωμή μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης χωρίς να λάβουν υπόψη ότι:
- Υπάρχει αντίθετη, στο σκεπτικό και διατακτικό της απόφασης, νομολογία του Αρείου Πάγου.
- Υπάρχει αντίθετη κρίση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε σχέση με την υπό κρίση απόφαση.
- Για λόγους ασφαλείας Δικαίου θα πρέπει και η απόφαση ανωτέρου, αλλά και ανωτάτου Δικαστηρίου, με τις οποίες θα κριθεί η ορθότητα ή μη της Πρωτόδικης απόφασης.
- Με την συγκεκριμένη απόφαση αφενός ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, έστω με την αιτιολογία που αναφέρεται στην Πρωτόδικη απόφαση, αφετέρου όμως επιβαρύνεται η οικονομική κατάσταση του Δήμου και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
- Μπορεί να θεωρηθεί ότι με τον τρόπο αυτό κάμπτεται η απαγόρευση του Νομοθέτη που προβλέπεται στο ΠΔ 164/2004, αλλά και η κρίση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
- Η μη άσκηση ενδίκου μέσου μπορεί να ερμηνευθεί και να αξιολογηθεί είτε ως παράβαση καθήκοντος είτε ως απιστία και να υπάρξουν πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις αλλά και καταλογιστικές πράξεις.
- Την αντίθετη άποψη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαγκαδά.
- Την βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του οικείου Δήμου περί αδυναμίας πληρωμής της μισθοδοσίας.
Η ελληνική Δικαιοσύνη, διερευνά τη τυχόν τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στην υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος, κατόπιν της υπ' αριθ. 264/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά, σύμφωνα μα την οποία (απόφαση)  κατά πλειοψηφία 13 προς 9, υπερψηφίστηκε η μη άσκηση ενδίκων μέσων από τη πλευρά του Δήμου Λαγκαδά κατά της  υπ' αριθ. 12089/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (διαδικασία εργατικών διαφορών).
Η ονομαστική αναφορά προσώπων (που μειοψήφησαν) σε δημοσιεύματα με τίτλο ''Μπόχα και δυσοσμία''  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μοναδικό σκοπό να αντιστραφούν οι ρόλοι μαρτύρων και εγκαλουμένων, επισύρει ποινικές και αστικές κυρώσεις, δεδομένου ότι παραβιάζονται κατάφωρα σωρεία νομοθετημάτων, με κορωνίδα τα οριζόμενα από το Ν. 2472/1997, αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και δεδομένων και ειδικότερα το άρθρο 22 σχετικά με την ποινική προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Στις 17- 05-2019, ημέρα Παρασκευή, το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ'' (πληροφορίες Μ.Κ. ΝΙΚΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. doc SOS διόρθωση) παρακαλεί να αφαιρεθούν από το δελτίο τύπου (με τίτλο '' Μπόχα και δυσοσμία'' τα ονόματα των συμβούλων (που αναφέρονται ) μέσα στην παρένθεση.
Είναι σαφής η πρόθεση του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ'' να αντιστραφούν οι ρόλοι μαρτύρων και εγκαλουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.