ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Οι Εκλεκτικές συγγένειες της Ελίτ με Όραμα…

Σχεδόν στο 90’ λεπτό και παραμονές εκλογών, είδε το φως της δημοσιότητας μία συμπαθέστατη ανάρτηση σε προσωπικό ιστολόγιο του συντρόφου της υποψηφίας Δημάρχου κ. Ανδρεάδου, η οποία θα μπορούσε να βαφτιστεί κατάθεση ψυχής, εάν δεν περιείχε πολιτική παρέμβαση και νουθεσία.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι από την στιγμή που η κ. Ανδρεάδου έλαβε την απόφαση να μπει στην πολιτική αρένα, διεκδικώντας ένα Δημόσιο Αξίωμα που επηρεάζει τις ζωές χιλιάδων δημοτών, θα κρίνεται για τις πράξεις, την αποτελεσματικότητα, και ιδιαίτερα για τις παραλείψεις της!
Εφόσον λοιπόν η κυρία Ανδρεάδου πήρε την απόφαση να «εκτεθεί» στα κοινά, θα είναι πάντοτε υπόλογη προς τον εκάστοτε πολίτη, και ανοιχτή προς κάθε κριτική, την οποία μπορεί να αντικρούσει με επιχειρήματα.
Ας τονίσουμε εδώ ότι η κ. Ανδρεάδου δεν κρίνεται ούτε ως σύντροφος, ούτε ως σύζυγος, ούτε ως μητέρα ή επαγγελματίας, και κάθε προσπάθεια κατεύθυνσης της κριτικής προς αυτά τα μονοπάτια είναι εντελώς σκόπιμα παραπλανητική.
Η προσπάθεια εξύμνησης της αλτρουιστικής διάθεσης και αγιοποίησης της κ. Ανδρεάδου μοιάζει αστείος, όπως και η επιδιωκόμενη προσπάθεια παρουσίασης της ως θύμα που βάλλεται πανταχόθεν.
Η κ. Ανδρεάδου υπήρξε Πρόεδρος του ΔΣ Λαγκαδά, υπήρξε Αντιδήμαρχος, και δεν είναι άμοιρη ευθυνών όσων έχουν λάβει χώρα στα τεκταινόμενα του Δήμου Λαγκαδά, καθώς κατείχε θέσεις καίριες, και ψήφιζε αποφάσεις που υπήρξαν καταστροφικές για τον Δήμο. Όλες οι αποφάσεις είναι καταγεγραμμένες.
Για ποιες λοιπόν παλαιοκομματικές αντιλήψεις, και σύστημα μιλάει? Η ίδια υπήρξε και είναι προϊόν αυτού του συστήματος, το οποίο υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση.
Όταν κάποιος δεν μπορεί να εφαρμόσει τις ιδέες του, δεν λουφάζει στην πολυθρόνα του εισπράττοντας τους μισθούς αλλά παραιτείται. Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει στον δημότη Λαγκαδά, ότι σε περίπτωση εκλογής της στην θέση Δημάρχου, αν αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσκολίες, δεν θα παραμένει στην θέση της, μόνο και μόνο για τον μισθό.
Από πότε η κριτική έχει μετουσιωθεί σε λοιδορία, σε συκοφαντία και λάσπη?
Ο χαρακτηρισμός «βδέλλες» που χρησιμοποιείται στην «κατάθεση ψυχής», είναι επί το πλείστον ατυχής, όμως εμπεριέχει και ένα μεγάλο μέρος αλήθειας.
Ναι μπορεί οι αρθρογράφοι – κριτικοί να είμαστε βδέλλες για σας, αλλά θα ξέρετε ότι οι βδέλλες χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν το βρώμικο αίμα από τον οργανισμό που νοσεί, και ο Δημόσιος βίος του Λαγκαδά νοσεί.
Οι βδέλλες θέλουν να καθαρίσουν το σώμα, από τα παράσιτα που ετοιμάζουν την επάνοδο τους στο προσκήνιο, μέσω της εκλογής της κυρίας Ανδρεάδου στον Δημαρχιακό θώκο ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν.
Αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι κοινό μυστικό, αλλά δεν το λένε δημόσια, είναι ότι πίσω από την χαμογελαστή και συμπαθέστατη Νίκη Ανδρεάδου υπάρχει μία ομάδα τεσσάρων στελεχών, που διατέλεσαν επί σειρά ετών σε θέσεις κλειδιά στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, και συγχρόνως συνεργάτες της.
Το κουαρτέτο αυτό των συνεργατών της, ήταν και είναι μισθοδοτούμενο από τον Δήμο Λαγκαδά, σε θέσεις αντιδημάρχων, προέδρων οργανισμών όπως Λουτρά Λαγκαδά, ΔΕΥΑΛ κλπ έχοντας αφήσει πίσω τους ένα απόλυτο χάος.
Υπάρχουν και οι δημότες Λαγκαδά οι οποίοι πορεύονται έχοντας πραγματικό όραμα για τον Δήμο και τα παιδιά τους. Αυτοί οι δημότες πιστεύουμε πως θα εμποδίσουν την εγκατάσταση στο Δημαρχιακό Μέγαρο ανθρώπων που στο παρελθόν ζημίωσαν τον Λαγκαδά και τους Δημότες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.