ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ...

-ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ-
ΠΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ; ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ
Μια φορά κι έναν καιρό ένας πρίγκιπας που ονειρεύεται να γίνει βασιλιάς, πήγε σώγαμπρος στη πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Το Ναύπλιο. Λεγόταν Αντώνης και πήρε για γυναίκα μια όμορφη και πολύ ηθική κοπέλα, την Γιωργία. Κάποια στιγμή η πεθερά ήθελε στο νεοκλασσικό και ωραίο σπίτι τους να χτίσουν, κατά παράβαση του πολεδομικού κανονισμού,  έναν παραπάνω όροφο κι ενώ η παλιά πόλη είχε χαρακτηριστεί από το 1988, παραδοσιακός οικισμός. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει παραδοσιακός: Συγκεκριμένοι νόμοι, με συγκεκριμένο συντελεστή δόμησης, σε συγκεκριμένα σχέδια. Ο Αντώνης όμως που είχε τις άκρες, κατάφερε να πάρει σκανδαλωδώς απόφαση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού(έτσι είπαν) και να χτίσει τον όροφο. Και τη σοφίτα της περισυλλογής.

Σήμερα πολλοί το συζητούν ακόμα, λίγοι όμως το σκαλίζουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο λαός που θα εκλέξει το βασιλιά, οφείλει να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι και τι πραγματικά πιστεύει για τους νόμους του κράτους με τους οποίους θα κυβερνήσει. Κι όπως ξέρετε, επειδή έχουμε αρχές(ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ) τις επόμενες ώρες θα ξετυλίξουμε αυτήν την Υπέροχη ιστορία.

To makeleio.gr είναι αποφασισμένο σε μια στιγμή που η πατρίδα πρέπει να κυβερνηθεί από έντιμους και ισχυρούς, να βγάζει στο φως τις ηθικές ή και τυπικές παρανομίες των βασιλιάδων.

Όλων. Ανεξαιρέτως. Με οποιοδήποτε τίμημα και οποιεσδήποτε πιέσεις. Για αυτό θα προτείναμε στους ενδιαφερόμενους να μην κάνουν το κόπο να πιέσουν. Το ποτάμι(όπως έλεγε και ο μακαρίτης) δεν γυρίζει πίσω.
Makelaris 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.