ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Χειμερινός χορός του Ποντιακού Συλλόγου Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, λόγω της παρουσίας των μελών και των φίλων του συλλόγου και με τη φιλική συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, πραγματοποιήθηκε ο χειμερινός χορός του Ποντιακού Συλλόγου Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας» στο κέντρο «Κορώνεια Palace».

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την τριετή συνεχή παρουσία του δήμου στα πολιτιστικά δρώμενα της επαρχίας Λαγκαδά. Ο δήμαρχος Λαγκαδά, υπογράμμισε, τη στενή συνεργασία και βοήθεια προς τους 47 αθλητικούς και τους 68 πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες. Τόνισε επίσης ότι αξίζουν όλοι ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη συνεργασία, τη στάση τους δίπλα στην παράδοση αλλά και την ενεργό συμμετοχή τους σε κάθε πολιτιστικό κάλεσμα.
Στο χορό παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι οικονομικών- διοικητικών υπηρεσιών Στέλιος Σισκούδης, καθαριότητας- υπεύθυνος συντηρήσεων και εργοταξίου Παντελής Αϊβατζίδης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέας Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Σαρίκου και Γιάννης Καραγιάννης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κολχικού Γεωργία Μιχαηλίδου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λαγκαδά Αθανάσιος Μοσχίδης, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. Γιώργος Σεπιάδης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.