ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΤον ηρωικό αγωνιστή Γιάννη Βαρουφάκη στοχοποιούν από τα έγκατα του Μεγάρου Μαξίμου με αφορμή μια συνέντευξη του γενναίου καθηγητή του φωτός στην εφημερίδα La Tribune. 

Ο ηρωικός Γιάννης μιλώντας και εκ μέρους της αντιστασιακιάς συντρόφισσας Δούκισσας Νομικού και των λοιπών συνιστωσών Μυκόνου υποστήριξε
-«Αν δεν βρεθεί καμία συμφωνία, τότε ξεκάθαρα είναι προτιμότερος ο θάνατος»!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πιο θα είναι το νέο σποτάκι της ΝΔ.
Ο Γιάννης Βαρουφάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και «βασικός οικονομικός συμβουλος του κ. Τσίπρα», αποκάλυψε σήμερα το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, συμπληρώνοντας ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Tribune απορρίπτει την ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ και το αναπτυξιακό πακέτο Juncker.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε σήμερα το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Απέρριψε την «ποσοτική χαλάρωση» για την οποία τόσο έχει προσπαθήσει η χώρα μας, καθύβρισε τον πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνκερ για το αναπτυξιακό πακέτο και δήλωσε ευθέως ότι προτιμά τον «θάνατο» της Ελλάδας.

Λέει:

«Αν δεν βρεθεί καμία συμφωνία, τότε ξεκάθαρα είναι προτιμότερος ο θάνατος»!
Απορρίπτει το Αναπτυξιακό πακέτο Γιούνκερ, που το αποκαλεί «Ηλιθιότητα»!
Απορρίπτει την ποσοτική χαλάρωση Ντράγκι, λέγοντας ότι «δεν είναι  πολύ καλή ιδέα και ότι αναμφίβολα, θα τροφοδοτήσει φούσκες στις οικονομικές αγορές»!

Να εύχονται στον ΣΥΡΙΖΑ να μην εξαιρεθεί την Πέμπτη η χώρα μας από την ποσοτική χαλάρωση εξαιτίας του κ. Τσίπρα και των οικονομικών του εγκεφάλων!
Να εύχονται να μην απομονωθεί η χώρα μας από τις υπόλοιπες 18 χώρες της Ευρωζώνης!ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.