ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Thrasosapythmeno.gr


Thrasosapythmeno.gr ή lemepsemata.gr ή sasdoulevoumepsilogazi.gr ήταν οι επικρατέστεροι ισοψηφούντες τίτλοι για την διαδικτυακή καμπάνια της Νέας Δουλοκρατίας.
Κι επειδή δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τον καταλληλότερο λόγω της ισοψηφίας, αποφάσισαν να καλέσουν τον μέγα στοχαστή Jeffrey-tamathespatera- Παπανδρέου, για να τους δώσει χείρα βοηθείας.
Το αποτέλεσμα ήταν καταλυτικό, καθώς ο Jeffrey-tamathespatera- Παπανδρέου ανέτρεψε τα δεδομένα δίνοντας το στίγμα της σοφίας του.
lemetinalithia.gr ήταν η απρόσμενη -για όσους δεν τον γνωρίζουν- επιλογή του! Πριν φύγει ο νονός της καμπάνιας της παράταξης, σε ένδειξη μεγαλοψυχίας δώρισε το «βραβείο Ειλικρινίας» που είχε λάβει ο ίδιος από την DeutscheBank με το τέθριππο του Βραδεμβούργου για το έργο του!
Μία συμβολική κίνηση, καθώς μπορεί να μην είναι το «δαχτυλίδι της εξουσίας» που είχε λάβει ο Γιώργος από τον προκάτοχό του κομματάρχη του Πασοκ, είναι όμως το άτι της ιππασίας!
Πάνω στο οποίο συνεχίζει να καλπάζει η Μέρκελ τρέχοντας προς τον στόχο να ξεκοκκαλίσει όλη την Ελλάδα. «Γίνε το άτι της Μέρκελ, άξιος συνεχιστής μου» είπε πριν φύγει ο Jeffrey tamathespatera στον πιστό στην τετρακίνηση Αντώνη Σαμαρά! Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μετά απ’ αυτό έπαθε λουμπάγκο.
Όσο για μας… Στις 25 Γενάρη καλούμαστε όλοι στις κάλπες! PSI_fizoumetethrippo@samarass.de
Όπως ακριβώς ο Jeffrey Παπανδρέου!

ΠΗΓΗ: Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.