ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Επιστολή προς τους αναγνώστες.....

Αποτέλεσμα εικόνας για οραμα ζωης

Δεν φοβόμαστε να πάμε κόντρα στο ρεύμα. Προσπαθούμε να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, με νηφαλιότητα και χωρίς ιδιοτέλεια.

Παραμένουμε έξω από τη λεγόμενη διαπλοκή συμφερόντων. Είμαστε ξεκάθαροι!
Επιμένουμε στην αντικειμενική ενημέρωση απορρίπτοντας χρηματικές επιταγές που θέλουν να καλύψουν φωνές αντιπάλων.

Ξέρουμε ότι ορισμένοι προσπαθούν να κλείσουν το σύστημα της αφιλτράριστης και χωρίς σκοπιμότητες πληροφόρησης των πολιτών για τα συμβαίνοντα, τα τεκταινόμενα και τα μελλούμενα.

Εμείς θα τους ''γρατζουνάμε'' και θα τους πληγώνουμε. Αυτός είναι ο ρόλος και το καθήκον μας. Για μας ενημέρωση είναι ότι δεν θέλει η (κάθε) εξουσία να δει δημοσιευμένο, τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις.

Θα είμαστε αλληλέγγυοι, με οποιονδήποτε και οτιδήποτε υπερασπίζεται και προωθεί την ανάπτυξη, την ευημερία, τον εκσυγχρονισμό, την παραγωγική και πνευματική ανάταση του τόπου.

Θα είμαστε επικριτικοί και όταν χρειάζεται πολέμιοι σε καθετί που συντηρεί τη στασιμότητα, την οπισθοδρόμηση και το τέλμα στον δημόσιο βίο.

Το εγχείρημα είναι δύσκολο, αλλά με τη στήριξη σας θα τα καταφέρουμε.

Επιπλέον είμαστε μια υγιής ομάδα με ισχυρή βάση που ονειρεύεται να υπογράψει συμβόλαιο με το μέλλον μαζί σας. Γιατί θέλουμε να ξεφύγουμε από τη μιζέρια, τη μετριοκρατία, την αφασία και την τιποτοφροσύνη που φρενάρουν την εξέλιξη, καθηλώνουν τον Τόπο και πληγώνουν το Έθνος.

Θα στηλιτεύσουμε τους επαγγελματίες της πολιτικής που βλέπουν τον λαό ως λογιστικές μονάδες που μετριούνται ως ψηφαλάκια και ποσώς τους νοιάζουν οι ανάγκες του και οι προσδοκίες του. Αυτή είναι η αποστολή μας. Κι αυτή θα προσπαθούμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας.

Ξέρουμε ότι οι προσεγγίσεις μας πρέπει να παίρνουν μια απόφαση που εναρμονίζεται με το φοβερό ρυθμό του καιρού μας. Ενός καιρού όπου το να μιλάς για τα αυτονόητα είναι σχεδόν έγκλημα.

Αυτό μας έχει πάρει πολλές ζωές για να το καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να το εγκαταλείψουμε. 

Συνεχίζουμε λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.