ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Ελληνική μαύρη σταφίδα & πως καθαρίζει το συκώτι σε μόλις 2 μέρες

Αποτέλεσμα εικόνας για sykvti stafidew

Πως να καθαρίσετε το συκώτι σας με σταφίδες και νερό σε μόνο 2 ημέρες.
Το ήπαρ είναι γνωστό ως το πιο ισχυρό  μέσο αποτοξινωτικό και ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας. Αυτό είναι που έχει την ευθύνη για τη δημιουργία των πρωτεϊνών, καθαρίζει το αίμα και αφαιρεί τις τοξίνες. Και, επιπλέον, μπορεί να επισκευαστεί πλήρως σε περίπτωση που κοπεί.
Πρέπει να αναλάβετε την περιποίηση και φροντίδα της υγείας του ήπατος σας λόγω της σημασίας του για το σύνολο της υγείας του σώματος. Το πιο κοινό πρόβλημα με το συκώτι είναι το λιπώδες ήπαρ. Κίρρωση, ηπατίτιδα Α,Β,C, και τοξική ηπατίτιδα είναι μεταξύ των άλλων επικίνδυνες ασθένειες που μπορούν να προσβάλλουν το ήπαρ. Αλλά υπάρχουν τρόποι για να το καθαρίσετε φυσικά.

Διαδικασία...

Επιλέξτε καλής ποιότητος, μαύρη σταφίδα και βάλτε τις σε μια κατσαρόλα, αφού πρώτα τις πλύνετε καλά με άφθονο νερό. θα πρέπει να προσθέσετε για κάθε ένα φλιτζάνι σταφίδες, τρια φλιτζάνια νερό. Στη συνέχεια, βράζετε τις σταφίδες, για 2 λεπτά και μετά τις αφήνετε να ξεκουραστούν για 24 ώρες.
Το επόμενο πρωί, σουρώστε το, πάρτε αυτό το θαυματουργό αποτοξινωτικό και φροντίστε καθώς είναι πολύ σημαντικό να το καταναλώσετε κρύο ή θα το ζεστάνετε λίγο πρώτα.
Μετά από μόνο 2 ημέρες, θα έχετε ήδη αποτελέσματα, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε αυτήν τη διαδικασία για μια εβδομάδα. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, συνιστάται να αποφεύγεται η κατανάλωση λιπαρών τροφών ή αλκοόλ.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης. Από την κατάσταση του συκωτιού μας εξαρτάται η υγεία ολόκληρου του οργανισμού μας, γι' αυτό  το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποτοξινώνουμε συχνά!!!!

therapeftiw.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.