ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Ξεσπάει ο Καρανίκας: Παίρνω 1.200 ευρώ καθαρά! Με έχουν στοχοποιήσει γιατί....!

Αποτέλεσμα εικόνας για καρανικας νικος

Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχτηκε για τις υπερωρίες στη θέση του δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Καρανίκας μίλησε στον Μένιο Φουρθιώτη για να δώσει απαντήσεις.
''Οι υπερωρίες του μηνός Απριλίου για τις οποίες δέχομαι την επίθεση δεν ξεπερνούν τα 250 ευρώ. Το ποσό των 8.700 ευρώ αφορούν σε υπερωριακή απασχόληση του μηνός Απριλίου, για όλους τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, Κάποιοι απομόνωσαν το ποσό και έβαλαν τίτλο ''10.000 ευρώ για υπερωρίες παιρνει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας''. Είναι σαφές ότι με έχουν στοχοποιήσει'', είπε.
''Από την πρώτη στιγμή που επελέγην για τη θέση του ειδικού συμβούλου, έχω στοχοποιηθεί. Έχουν κατά καιρούς, γραφτεί πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. ενώ δέχομαι στοχοποιημένες επιθέσεις και από τα social media'', αναφέρει στο ''Ε'' ο Νίκος Καρανίκας.
''Είμαι μετακλητός υπάλληλος στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού. Η μισθοδοσία των μετακλητών υπαλλήλων είναι συγκεκριμένη και ορίζεται από τη νομοθεσία. Η μηνιαία  αμοιβή μου είναι 1.600 ευρώ μεικτά, δηλαδή οι καθαρές μου αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ τον μήνα'', τόνισε.

online247gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.