ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Η ντόπια κρατικοδίαιτη Ελίτ


Η αξιοπιστία του ισχύοντος δημοτικού συστήματος έχει πλέον τρωθεί σε σημείο που η απόρριψη του από την συντριπτική πλειοψηφία του λαού να είναι μη αναστρέψιμη.

Τώρα όμως εκτός από τους απλούς πολίτες το απορρίπτει, γιατί είναι αναποτελεσματικό για τα συμφέροντα της και η ντόπια κρατικοδίαιτη Ελίτ. 

Η τελευταία γιατί τρέμει στην ιδέα της ταύτισης της με το ισχύον πολιτικό – δημοτικό σύστημα σε περίπτωση ανατροπής του τελευταίου. Ανησυχεί πλέον για το τι μπορεί να υποστεί η ίδια από την κοινωνική οργή με μια τέτοια ταύτιση, ενώ στην πραγματικότητα… είναι η ίδια ο απόλυτος καθοδηγητής και πραγματικός εντολέας αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου ολιγαρχικού πολιτικού – δημοτικού συστήματος με το οποίο μαζί νέμονται τον δημοτικό πλούτο.

 Επομένως, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν δούμε στο άμεσο μέλλον, την ανατροπή του δημοτικού συστήματος από την ίδια την άρχουσα Ελίτ του τόπου. Αφού δηλαδή θα φέρει σε πέρας την τελευταία «βρώμικη» δουλειά, μετά θα της είναι βαρίδι που μπορεί να την τραβήξει στο πάτο.

Εδώ όμως θα παιχτεί όλο το παιχνίδι και εδώ απαιτείται προσοχή από όλους μας. Η άρχουσα Ελίτ θα προσπαθήσει να μην αλλάξουν οι βάσεις του σάπιου δημοτικού συστήματος, δηλαδή οι βάσεις που έχουν δημιουργήσει αυτό το πολιτικό – δημοτικό έκτρωμα, αλλά απλά θα δημιουργήσει νέους σχηματισμούς με παλιά «άφθαρτα» πολιτικά πρόσωπα καθώς και νέα σαλονάτα πρόσωπα για φερετζέ ανανέωσης. Θα προσπαθήσει λοιπόν να μην αλλάξει με τίποτα το ολιγαρχικό σύστημα γιατί προφανώς θέλει να βάλει από την αρχή στο χέρι και την νέα κατάσταση.

Εκείνο που πρέπει όλοι να επιδιώξουμε, είναι να αλλάξουν οι βάσεις του σάπιου πολιτικού-δημοτικού συστήματος, ώστε στο εξής να περάσουμε σε ένα νέο δημοτικό σχηματισμό, που όλοι θα είμαστε ίσοι και θα συμμετέχουμε με την προσωπική μας συμμετοχή στην διοίκηση του τόπου.

Ο λαός το δικαιούται, η ιστορία το χρωστά.
Όχι λοιπόν, στους ολετήρες και στους εξωνυμένους Ανάδελφους του σάπιου δημοτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.