ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: "ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ"


Αποτέλεσμα εικόνας για καραογλου θεοδωροσ


«Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δίνουμε μια αποφασιστική μάχη για να αποκτήσει και πάλι η Ελλάδα καθαρό ορίζοντα και να βγει στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας». Αυτό τόνισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στους εκατοντάδες κατοίκους του Αγίου Αθανασίου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολιτικού του γραφείου, γεμίζοντας το χώρο όπου διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση. 
«Με ρεαλιστικό σχέδιο, νηφάλια φωνή και θετικό πολιτικό λόγο καταθέτουμε στην κοινωνία μια σειρά προτάσεων για να βγούμε ενωμένοι ως Έθνος από τη βαθιά κρίση που μας οδήγησε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα. Δεν υποσχόμαστε πολλά, αλλά δεσμευόμαστε για λίγα και υλοποιήσιμα. Δεν επενδύουμε σε ψευτοδιλήμματα, αλλά μιλούμε για το πώς θα απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας, ώστε να παράξουν πλούτο».

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε πως σήμερα η Ελλάδα έχει ανάγκη από καθαρές λύσεις και όχι από νέες περιπέτειες. «Ζητούμε από τους συμπατριώτες μας να γεμίσουν τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να συνδιαμορφώσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία η οποία θα μας επιτρέψει να κάνουμε όλοι μαζί το πολυπόθητο άλμα προς τα εμπρός».

Και πρόσθεσε χειροκροτούμενος: «Στις 7 Ιουλίου η ελπίδα γίνεται πραγματικότητα, στις 8 Ιουλίου η νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.