ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ»


Αποτέλεσμα εικόνας για καραογλου θεοδωρος



Παρουσία εκατοντάδων παρευρισκομένων οι οποίοι κατέκλυσαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του κ. Θεόδωρου Καράογλου στην Περαία.
«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας» επισήμανε στην αρχή της ομιλίας του ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας μήνυμα συστράτευσης και συμπόρευσης προκειμένου την επομένη των εκλογών να επιστρέψουν στη χώρα η σταθερότητα και η κοινή λογική.

«Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση. Να πείσουμε τους Έλληνες να πιστέψουν ξανά στις δυνάμεις τους. Να τους δώσουμε όραμα και κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο, ώστε να πάρει μπροστά η παραγωγική μηχανή της οικονομίας μας. Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα και θα πάμε καλύτερα» σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Ο δρόμος της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού είναι ο μόνος ικανός να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας, διότι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε δεν είναι ουτοπία αλλά επιτεύξιμος στόχος».

Ο κ. Καράογλου αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του στα ζητήματα της οικονομίας. Τόνισε τη σημασία που θα έχει για την ανάπτυξη της χώρας η μείωση της φορολογίας και ανέλυσε τους άξονες των προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
«Η κοινωνία και η οικονομία μας πρέπει να επιστρέψουν στις δημιουργικές αξίες της ζωής όπως είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η δημιουργική φιλοδοξία, η ανάδειξη της αριστείας και η επιβράβευση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Όχι σε άλλους φόρους και εισφορές, ναι σε επενδύσεις και σε νέες δουλειές» ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά, κερδίζοντας το χειροκρότημα των εκατοντάδων παρευρισκομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.