ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ»


Αποτέλεσμα εικόνας για θεοδωρος καραογλου

Το πιο ζεστό τους χειροκρότημα επεφύλαξαν οι δημότες του Ωραιοκάστρου στον κ. Θεόδωρο Καράογλου, στη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε στο «Rose Garden». 
Εκατοντάδες προσκεκλημένοι υποδέχθηκαν με τον πλέον θερμό τρόπο τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας την έμπρακτη και άμεση στήριξή τους στην υποψηφιότητά του.

Η εκδήλωση ξεχώρισε για τον παλμό, τη μαζικότητα και τον ενθουσιασμό της, με τον Θεόδωρο Καράογλου να εκφράζει τη σιγουριά του για τη μεγάλη εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου η οποία, όπως είπε, θα σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα. «Την Κυριακή των εκλογών δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα. Δεν… χαραμίζουμε την ψήφο μας στα λεγόμενα κόμματα διαμαρτυρίας, αλλά στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να σχηματίσουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση ικανή και αποφασισμένη να ξεκολλήσει την πατρίδα μας από το τέλμα των τεσσεράμισι χρόνων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ομιλία του ο κ. Καράογλου ανάλυσε το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία, την ασφάλεια και τα εθνικά θέματα. Ιδιαίτερα για την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις κάλεσε την κυβέρνηση να μην «εργαλειοποιεί ζητήματα υψίστης εθνικής σημασίας».  

Εκτενή αναφορά έκανε και στο δημογραφικό, το οποίο χαρακτήρισε ως το «πιο σημαντικό εθνικό μας θέμα». «Η Ελλάδα αργοπεθαίνει εξαιτίας της δημογραφικής γήρανσης» τόνισε, προσθέτοντας πως η στήριξη της ελληνικής οικογένειας αποτελεί πατριωτικό καθήκον και εθνική ευθύνη. «Η λύση μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την παροχή κινήτρων στα νέα ζευγάρια προκειμένου ο δείκτης γονιμότητας στην Ελλάδα να φτάσει ξανά στο 2,1 παιδιά ανά οικογένεια, στατιστικό στοιχείο που εξασφαλίζει την αναπλήρωση των γενεών» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.